Fesztivál

Jazzy Fesztivál 2024

Helyszín:

MOM Művelődési Központ - MOM Udvar
1123 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 18.
MOM Művelődési Központ - Sirály Sétány
1123 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 18.

Borozni jó. Borozva koncerteket hallgatni még jobb. Borozás közben a Jazzy Rádió legjobb zenéire bulizni pedig egyenesen csodás. 
Pünkösd hétvégéjén 4 napos Jazzy Fesztiválra várják az igényes zenék és a finom borok szerelmeseit. Május 17. és 20. között Jazzy Fesztivál a MomKult teljes külső-belső területén. 3 színpadon 22 koncert, 4 DJ, valamint 40 borászat és a város legjobb foodtruckjai várnak a tavasz legjobb buliján. 
Délutántól a jazz, a funk, valamint a soul stílus képviselői táncoltatják meg a jazz szerelmeseit a MOMKult udvarában és a Sirály sétányon. Fellép többek között az Anima Sound System, Barabás Lőrinc, Ladánybene 27, Los Orangutanes, Melody Maker, Sárik Péter, Zolbert, Izo Fitzroy, Temesi Berci.
Esténként egy-egy nemzetközi nagyágyú zárja az estét. Pénteken a PASO és a világhírű brit csapat, Matt Bianco koncertjén bulizhat a fesztivál közönsége. Szombaton Takács Nikolas koncertje után a francia nu jazz formáció, az Electro Deluxe vegyíti a soul, a funky, a swing, és a hip-hop elemeit a színpadon. Hétfőn Dés László és a holland soul énekesnő Sharon Kovacs lép fel. A koncertek közben pedig a legjobb hazai pincészetek kiváló borait kóstolhatják meg.


A rendezvény 14 éves korig ingyenesen látogatható.