Koncert

Apassionata - Musical Night

Mahó Andrea előadó
Serbán Attila előadó
Csabagyöngye Kulturális Központ
2024. április 29. (hétfő) 19:00

Helyszín:

Csabagyöngye Kulturális Központ
5600 Békéscsaba, Széchenyi utca 4.

Mahó Andrea-Mészáros Árpád Zsolt -Serbán Attila musical estje.


Nagy Sándor sajnos nem tud részt venni a békéscsabai musical esten. Azonban helyét ezen az estén Mészáros Árpád Zsolt, ismertebb nevén MÁZS veszi át.


A Musicalirodalom legszebb dalai egy csipetnyi humorral, három kiváló művész, Mahó Andrea, Mészáros Árpád Zsolt és Serbán Attila egy különleges programmal érkezik a Csabagyöngye Kulturális Központba, tele lenyűgöző ismert musical dalokkal és népszerű slágerekkel.


Az est folyamán olyan jól ismert ikonikus előadásokból hallhatunk dalokat mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon, Mozart és még számos jól ismert klasszikus slágert.


Mahó Andrea: Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd diplomát szerzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemem. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Az Operaház Fantomjában – Christine, Rómeó és Júliában– Júlia, Szépség és a Szörnyetegben – Belle ,Nyomorultakban – Cosette, Mary Poppinsban– Mary Poppins és számos sikerdarabban játszott főszerepet.Hangjával és tehetségével nem csak a magyar közönséget , de már több ízben személyesen is elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és olyan illusztris előadóművészeket mint például Rhoda Scott vagy José Cura.2023-ban a Disney 100 koncerten ő volt ez egyetlen magyar női színművész, akit kiválasztott a produkció, hogy énekeljen. Hangja kifinomult, elkápráztató, és magával ragadó. Egyszerre erőteljes és érzékeny. Azonnal rabul ejti a nagyérdeműt.


Mészáros Árpád Zsolt azaz MÁZS: színművész, énekes, Fesztivál díjas rendező. Töretlen és sikeres pályafutása során számos fontos állomáson ment keresztül. Karrierje elején Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, Veszprémi Petőfi Színházban majd a Torontói Színházban is játszott. A Budapesti Operettszínház kiemelt művésze több mint 20 éve. Emellett számos lemez és DVD kiadásán is közreműködött, többek között a Budapesti Operettszínház produkcióinak albumain. Díjai között szerepel többek között a kétszeres Súgó Csiga Fődíj, valamint az év musical- és operettszínésze címet is megkapta. 2008-ban az Eurovíziós dalfesztivál magyarországi döntőjében harmadik helyezést ért el majd a Pepita-díj ezüst fokozatával tüntették ki. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Prima közönségdíját nyerte el, melyet a Csillag-díj követett, mint a legjobb férfi főszereplő.Meghatározó személyisége és kiváló tiszta hangja, érzelmekben gazdag színpadi jelenléte magával ragadja a közönséget.


Serbán Attila: színművész, énekes. Kárpátalján Ungváron diplomázott táncpedagógus-koreográfus szakon.Színházi karrierjét Debrecenben kezdte, majd a Rock és Musical Színházban folytatta, ahonnan egyenes út vezetett a legnagyobb magyarországi zenés színházakba, mint például a Budapesti Operettszínházba illetve a Madách Színházba aminek oszlopos tagja. Feledhetetlen játéka a Macskákban, a Mary Poppinsban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, Hairben, Aranyoskám, Rocksuli, Pretty Womanban stb… legendás. Színészete nem csupán kiváló, hanem egyedülálló személyiségét is belecsempészi minden szerepébe.Részt vett külföldi előadásokban is, például a Theater an der Wien Elisabeth előadásában. A magyar musical színtér meghatározó tehetsége és kiemelkedő alakja, nemcsak színházi, de zenei és televíziós produkciókban is aktív. Hangja bűvöletteljes tisztasággal és érzelmes mélységgel öleli körbe a publikumot.