Koncert

Hiparkarma nyárváró koncert

hiperkarma előadó
Budapest Park
2024. május 24. (péntek) 19:00

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

Ez az év sem múlhat el Parkos HIPERKARMA koncert nélkül!
Az idén huszonnégy éves zenekar a kezdetektől rendszeres fellépője a Budapest Parknak, és rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották ott őket.
2024-es nyárváró koncertjük sok szempontból is rendkívül izgalmasnak ígérkezik: egyrészt tízéves lett a csapat harmadik albuma, a KONYHAREGÉNY, és ezt megünnepelendő, régen játszott gyöngyszemek is fel fognak csendülni erről a korábban kissé háttérbe szorított lemezről.
A másik újdonság, hogy itt hallgathatjátok meg először élőben a május 1-jén megjelenő vadonatúj HIPERKARMA számot, a TIK-TAK-ot, amelynek külön érdekessége, hogy ez az első olyan HK-dal, amelyet a szerző, Bérczesi Róbert teljesen józanul komponált.
Mindezek mellett természetesen előkerülnek majd az elmúlt huszonnégy év kihagyhatatlan HK-slágerei is, megtűzdelve további érdekességekkel, de nem szeretnénk lelőni minden poént, legyen elég annyi, hogy érdemes lesz meghallgatni Katit, Benőt, Sztivit és Robit, vagyis a kirobbanó formában lévő HIPERKARMA zenekart!