Koncert

Peet Project + Michael Lington

Peet Project előadó
A38 Hajó
2024. július 11. (csütörtök) 20:00

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A nagy sikerű tavalyi közös koncert után idén újra Budapestre érkezik a contemporary jazz műfaj egyik legnagyobb sztárja, a dán-amerikai szaxofonos Michael Lington, hogy a Peet Project-tel együtt újra különleges estét varázsoljon a dallamos jazz, a soul, a funky és a pop kedvelőinek.
Új zenékben nem lesz hiány: Michael legutóbbi rádiós slágere, a South Bay hét héten át vezette a Billboard Smooth Jazz Top 30 listát, a Peet Project most készülő új stúdióalbuma pedig nyáron érkezik. Érdemes lesz tehát eljönni annak is, aki ott volt a 2023-as koncerten!
A Peet Project az egyik legtehetségesebbnek tartott, immár nemzetközileg is elismert fiatal hazai pop-jazz zenekar. Billboard Smooth Jazz Top 30 listán – a hazai zenekarok közül elsőként – eddig négy különböző dallal is szerepeltek. Az A38 színpadán visszatérő vendégek, csakúgy mint a nagyobb magyarországi jazz-, gasztro-és borfesztiválokon. Nyolcadik stúdióalbumuk nyáron jelenik meg.
A Peet Project és Michael Lington először 2019-ben dolgozott együtt, amikor Michael vendégként közreműködött a csapat Ups & Downs c. hatodik stúdióalbumának Anything for You című dalán. A fantasztikusan sikerült első közös budapesti fellépésre 2023 júliusában került sor.
Az idei koncerten egyaránt hallhatók lesznek a Peet Project és Michael Lington legújabb dalai, nagyszerű nyáresti zenei élményt ígérve a funky, a soul, a pop és az energikus, de élvezetes jazz szerelmeseinek.