Koncert

UNpubLEASHED – Sophie Hard & M3SY & Girl In The Mirror Koncert

Gödör
2024. március 29. (péntek) 19:30
Ár: 2500 Ft, elővétel: 2000 Ft

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Rap, techno, vers, AI vizuálok, dübörgő beatek és elfolyó sorok. Az UNpubLEASHED nem koncert, nem versfelolvasóest, hanem a műfaji megkötések kicsomózása.


Sophie Hard (Kemény Zsófi) nem fél keverni a műfajokat, mint botmixerrel a palacsintatésztát, többkötetes szerzőként 2017-ben jelent meg első EP-je, a Piaci rés, utána debütáló albuma a Hard Day’s Hard. Szövegeiben az arcpirító őszinteség találkozik a szójátékok mesteri kimaxolásával.

M3SY (Mészáros Péter) országos slam poetry bajnok és art pop zenéiben a happy hardcore-t, a neofunk-ot és a technot házasítja össze a ritmikus versekkel. Olyan, mintha Don Perignonba Bodzás fütyülőst töltenénk. Első verseskötetén dolgozik, amelyben manga, AI és HTML kódok is vannak. Általában szőrmebundában látják sétálni egy farkasos usankával a fején a belvárosban.

Girl in the mirror live looping technikával a színpadon teremti meg a ritmikát és a zenei hangulatokat, amik szabadon szárnyalnak a különböző zenei stílusok között. Merész sound designja és kreatív kísérletei egyedi hangzásokat hoznak létre egy keyboard és egy Ableton Push segítségével, hogy a dallamok egy másik univerzumba kalauzoljanak.

kapunyitás: 19:30
kezdés: 20:00