Téma: Astro-Világ

gyöngyiné juli 2017 nov. 14. - 11:47:38
(44/64)
Borzasztö ez a müsor föleg Alexander, mit össze-vissza nem ordibál, üvöltözik, hát van az a pénz sajnos amiért ezek több orán keresztül hülyitik a nézöket, szenny egy müsor
tombenko 2017 okt. 26. - 13:48:17 Előzmény Oh jajj
(43/64)
ÁSZF: szórakoztató mûsor.
Oh jajj 2017 okt. 26. - 10:04:07
(42/64)
Tudja valaki, hogy ezeket a mûsorokat, amik az értelmezésem szerint megvalósítják a Btk csalásról szóló részét, miért lehet évtizedek óta a képernyõn tartani?
Milyen jogi kibúvójuk van, hogy mûködhetnek?
1/10
T.Mark 2017 aug. 08. - 11:35:51 1/10
(41/64)
Rendkívül tanulságos mûsor, érdekes felfedezni, hogy egy mûsorvezetõnek kinevezett csaló milyen trükkökkel és hogyan próbálja meggyõzni a nézõket, hogy mindenképpen telefonáljanak, hiszen ez pont az õ érdekük :D
A kamu betelefonálásokat meg nem is értem, vajon nincs elég buta primitív ember aki betelefonálna?
norvég cica 2017 márc. 30. - 19:23:05 Előzmény Földlakóó
(40/64)
Amúgy ezeknek a kamutelefonálóknak sokkal tisztább a hangjuk, mint ha tényleg telefonon telefonálnának. Szégyen az egész mûsor.
1/10
Földlakóó 2016 dec. 17. - 12:05:49 1/10 Előzmény gyöngyiné juli
(39/64)
Jé, ezt a sz@rt még nézi valaki? És ráadásul még be is dõl ezeknek a szélhámosoknak? Még mindig?
Most komolyan, mire számítottál? Komolyan azt gondoltad, hogy te valamiféle "KIVÁLASZTOTT" vagy, csak azért, mert szerepel a pénzeden valamilyen szám, vagy számok? Hiszen tíz emberbõl nyolc találna otthon olyan pénzt, amilyet a jós keres! Azt hitted, hogy ez a "Napsugár" sugaraz neked majd valahogy pénzt? Vagy szerencsét? Hogyan? A tenyerébõl elõtör valamiféle energia, ami megtalál téged a világban, a lakóhelyeden, beépül a testedbe, életedbe, energiarendszeredbe, akárhová, és megnyered a lottóötöst? Tehát a lottóhúzás helyszínén is ott bolyong majd az az "energia", hogy a te számaidnak megfelelõ golyókat löködje ki a sorsológömbbõl? Te ezt elhiszed? Hány éves vagy? Hat? Hol élsz? Mesevilágban?
Álomvilágban?
Ideje volt felébredni.
gyöngyiné juli 2016 szept. 30. - 12:24:07
(38/64)
Felhábiritonak,és csalásnak minösitem ezt a müsort, melyet saját börömön tapasztalhattam meg. A müsorszerkesztöket nem is értem, hogy lehet nyilvános élö adásban, ilyen magas emeltdijas telefonos blabla müsort közvetiteni, Jomagam, csupán kiváncsiságbol a héten Napsugár kedves müsorvezetö volt, keresett olyan telefonálot akinek a papirpénzén a kért kétszám találhato. Nekem megvolt, gondoltam gyorsan betelefonálok, de------ szeretném jelezni elmondták többször, hogy szabadok a vonalak azonnal kapcsolnak--- ezzel ellentétben elöbb egy holgy vette fel közölte a percenkénti emeltdijas telefondijat 480,- ft/perc--- ezután jött a kérdés, hogy az adásba szeretnék-e bekerülni, nyomjam meg a 2-es gombot, majd egy férfi vette fel, kérdezgetett, de nem a müsorral kapcsolatosan, mondtam a müsorba szeretnék bekerülni, mivel a pénzemen van a kért számok, annyit mondott azonnal kapcsol, én csak várok, várok..... sehol semmi, de közben eltel több MINT 6 perc!!!!! Hát kérem szépen ahhoz hogy szabad a vonal azonnal belehet kerülni ez csak azt tudja aki ezt kiprobálta. , az a sok hiszékeny ember---köztük én is--- akik ennek a müsornak alapossan hozzájárulunk a kedves müsorvezetök és kollégái jövedelméhez. Jomagam rokkantnyugdijas vagyok, a kiváncsiságom miatt alaposan elintéztem a telefonszámlámat, nem is értem, hogy a NAV, vagy a fogyasztovédelem, vaGY AKIHEZ TARTOZIK, ennek a szemét müsornak a közvetitése, hogy nem vizsgálodik. szemét csalás az egész
pókusz hókusz 2016 szept. 10. - 20:22:29
(37/64)
Lekerült Vénusz jósnõ mágikus könyve amit 86000000 ft-ért árult.....
1/10
Földlakóó 2016 máj. 28. - 15:37:08 1/10
(36/64)
Jé. Utánpótlás. Volt casting?
Méghogy "Vénusz". A kis szerény.
Vajon mit csinált korábban ez a tenyérbemászó töltöttgalamb?
A hangjából, hanghordozásából ítélve valószínûleg domina volt egy szexklubban.
Vandersexxx!
Szinte vártam, hogy elkiáltja magát:
- Hans! Grúber! Hozzátok a fluggenenheiment!!!
Úgy látszik, a továbbiakban "tévéjós"-ként képzeli el az életét. Mindegy, csak dolgozni ne kelljen!
Már az elején tisztánlátó üzemmódba helyezte magát, és pár beépített ember (Kata30, Teri57 stb.) lakásáról "látomást" produkált. Azok meg szerepük szerint helyeseltek, ámuldoztak, majd megköszönték, hogy ki kell dobniuk a festményüket, a nagy falitükrüket, ugyanis "blokkolja a meggazdagodást".
De ha "Vénusz" tisztánlátó, akkor én viszont tisztánhalló vagyok. Ugyanis adás közben én többször tisztán hallottam a fülesét behallatszódni, ahogy egy nõi hang a fülére mondja a mondanivalót, információt, instrukciót.
Ez kissé illúzióromboló volt, és visszafogta a telefonért nyúló kezemet, ugyanis már hívni akartam, hogy én milyen értékemet dobjam ki, hogy meggazdagodjak. Talán a tévét?
Mindenesetre a szöveg, amit mondogat a hívóknak, az tetszik. "Törlöm a szegénységet, engedélyezem a gazdagságot!" (vagy valami hasonló). Ezt megjegyzem, és ha majd egyszer megbolondulok, és eluralkodik rajtam a téboly, esetleg Istennek képzelem magam, majd mondogatom. Megyek az utcán, teátrális mozdulatokat végzek, és kiabálom az embereknek:
TÖRLÖM A SZEGÉNYSÉGET, ENGEDÉLYEZEM A GAZDAGSÁGOT!!!
Kíváncsi leszek, hány utcasarkot tudok menni, míg el nem visznek a mentõk.
Késõbb "Vénusz" üzenetet kapott a "létezés hetedik síkjáról". Hogy a Sorstól, vagy az Univerzumtól, vagy a Teremtõtõl, az nem eldöntött, mert mindhármat emlegette. Lehet, hogy közösen üzenték összeölelkezve, kezükben egy-egy kanna borral.
Az üzenet egy szokásos alsó tagozatos feladvány volt, amit csak az nem tud megfejteni, aki éppen kómában fekszik megvakítva, fülében forró ólommal, háttal feküdve az összetört tévének.
BÕSGÉ, BAKNJEYG, BNAKSZLÁMASZMÁ
"Vénusz" szerint viszont ez nagyon nehéz rejtvény, a megoldást csak egy ember, a KIVÁLASZTOTT tudja. A kiválasztott hívja fel õt, és jutalmul megkapja "a szerencsejáték fõnyeremény LEHETÕSÉGÉT".
Kösz. Ez aztán a valami. Ha veszek egy lottószelvényt, ugyanott vagyok. A fõnyeremény lehetõségénél.
Ej, "Vénusz". Kínálgatod te is drága pénzért a semmit.
Ki kéne kötni téged egy szál szopóálarcban a körmendi menekülttábor férfivécéjében.
Fenekedben egy fluggenenheimen-nel.
Megérdemelnéd.
1/10
E-gon 2016 márc. 16. - 12:24:42 1/10
(35/64)
Nem hiszem, hogy ne lenne ennek és a hasonló csalásoknak valami törvényes útja a megszüntetésre. Büntetném a csatornákat is, akik ezt közvetítik. Megszüntetném az emelt díjas szolgáltatásokat, mert jellemzõen ezt csalásokra használják.
Felháborít, hogy kevésbé tájékozott embereket, akik épp életük valamilyen krízishelyzetében élnek, még le is nyúlnak.
pókusz hókusz 2016 márc. 09. - 11:40:32
(34/64)
Nekem a kedvenc kamuhívó, aki általában úgy mutatkozik be "aaaaaaaa Gabriella vagyok" tegnap szlovákiainak adta ki magát ma meg panaszkodott Angéla jósnõnek.
fáncsi28 2016 febr. 16. - 12:16:15 Előzmény Földlakóó
(33/64)
Én máris kérek abból az ütõs cuccból, amit ma Angéla szedett. Az adás végén magából kikelve üvöltözött, hogy neki elege van, nem igaz, hogy nem tudják a közmondást, nem igaz, hogy nem telefonálnak, mostantól õ veszi a kezébe a dolgokat, lehet, hogy fel is mond, mert annyira felidegesítette magát.
Ja, majd hülye lenne felmondani, ilyen jó munkahelye a büdös életben nem lesz. Azért arra kíváncsi volnék, hogy ezek komolyan veszik saját magukat, vagy adás után jót röhögnek a sok hülyén. Bár igazi betelefonáló nemigen van, mert mindig ugyanazok hívják õket. Ami kész csoda, mert naponta megkapják a szerencsecuccot, aztán valahogy mégse megy a szekér, hisz minden áldott nap telefonálnak.
De esküszöm, háttérzajnak nagyon jó, több röhögnivaló van benne, mint a kabaréban.
Ha lenne pénzem, egyszer biztos betelefonálnék, na nem a szerencsemotyó miatt, hanem hogy meglássam, halljam, hogy mûködik ez a viccmûsor.
Kéglimugli 2016 febr. 12. - 14:05:08
(32/64)
Ennek a "Napsugár" nevû nõnek vannak elmebeli gondjai bõven.
Mint egy eszelõs, úgy tekerte egy általa "Szerencsemalom"-nak titulált rozoga szerkezet lapátjait, azt hebegve-habogva, hogy ezzel az én szerencsémet fordítja jó irányba, csak hívjam fel. Bizonyítékként megint csak kártyalapokat mutogatott (Pénz, Szerencse, Ajándék), amiket állítólag nekem húzott. Ja, és meggyújtott egy "Szerencselámpás"-t is.
Úgy látszik, szerintük elég a tárgyakat, fogalmakat átnevezni, a nevükhöz hozzábiggyeszteni a pénz, szerencse stb. szavakat, és akkor varázseszköz lesz belõlük.
Kipróbálom. Például ebédnél a "Pénzfazék"-ból merek a "Szerencsemerõkanál"-lal "Nyereményleves"-t a "Sikertányér"-omba.
És mivel fogom enni? Természetesen "Bõségkanál"-lal!
1/10
Földlakóó 2016 jan. 14. - 14:43:35 1/10 Előzmény fáncsi28
(31/64)
Ja, a Teodóra. Az egyik kamutelefonáló a sok közül. Néztem a mai adást, most is bejelentkezett. Mozgósítva lett pár kamuhívó ma is, mert ennek a Hades, a mágus nevû Dr. Genya-klónnak nem nagyon voltak hívói. Bekapcsoltak neki pár kamuhívót is, hogy legyen, akinek tud "jósolni", hogy tudja bizonyítani látnoki képességeit.
A szerencsétlen nem hogy a jövõt nem ismeri, de a jelent sem. Azt se tudja, most mi van. A mûsor elején nagy lelkesen elkezdte mondani, hogy most hívjon, mert ma 2016 elsõ hó 13.-a van, ez egy különleges nap, mert ha összeadjuk a számjegyeket, akkor...
Aztán elhallgatott (mert biztos a fülére mondták, hogy hahó! 14.-e van!) és elkezdett nyökögni, hogy most hívjon, mert ma 14.-e van, ami különleges nap, mert blablabla...
Ezt minden nap megmagyarázzák, hogy különleges nap van ezért-azért-amazért, tehát hívni kell.
Meg a katyvasz, amit összehordott a különleges, eddig még nem látott mágiáról, hát... szerintem õ se érti. Mond három Grabovoj számot(he?), felírja egy aranypapírra(he?) és a különleges, felszentelt piramisgyertyánál(he?), amit Egyiptomban egy paptól vásárolt(he?) megtisztítja a piramisok tisztító tûzenergiájával(he?), beleteszi egy pentagrammába(he?), de ne tegye le a telefont, mert egy kolléga befejezi a számsort, aktivizálja(he?), és beépíti az ön energiarendszerébe(he?)...
Persze, hogy eddig még nem látott mágia, mert ennyi hülyeséget kitalálni biztos idõbe telt.
És még volt képe azt mondani egy telefonáló nélküli csörgés után, hogy:
"Nem szabad most telefonbetyárkodni! Ez komoly embereknek szóló komoly adás!"
Na, én meg itt röhögtem el magam.
fáncsi28 2015 dec. 22. - 11:25:35 Előzmény Földlakóó
(30/64)
Persze, hogy nem kerülnék adásba, hisz a lehúzásra megy az egész. Mostanában szoktam nézni, mert esküszöm, jobb, mint egy kabaré.
Pár napja Teodóra (34 éves), aki egyébként minden nap telefonál, mindent vitt, akkora hülyeséget mondott. A három királyok ajándékát kellett összeszedni, kevert betûk alapján. A népek nagy nehezen összeszedték az aranyat és a mirhát, erre jött Teodóra és bemondta a tutit harmadik ajándéknak: TÖRPE. Fél óráig sírva röhögtem, esküszöm.
1/10
Földlakóó 2015 dec. 15. - 20:20:00 1/10
(29/64)
Nem tudnál adásba kerülni. Szerintem egészen véletlenül megszakadna a vonal (persze a hívás díja levonásra kerülne az egyenlegeden). Volt, hogy a mûsorvezetõ jós emlegetett valamiféle "negatív, gonosz erõket", amelyek állítása szerint akadályozzák a telefonálást, és szétkapcsolnak. Az õ tanácsa szerint ilyenkor próbálkozni kell újra és újra.
No persze.
Sõt, volt már, hogy a két tenyerével látványosan erõlködve "sugarazott", mondván így próbálja blokkolni ezeket a negatív erõket. Közben "Na most próbálja meg!", "Most se? Na majd most!", "És most? Próbálja mégegyszer!", "Na most hívjon!" felszólításokat hangoztatta. Ha valaki engedelmes, szófogadó balek, akkor simán eleresztett 4-5 telefonhívást potyába.
Ha mégse szakadna meg a vonal, akkor valószinüleg valamelyik kisablakos jóshoz
kapcsolnak, aki különbözõ nélkülözhetetlen "tisztításokat" és "blokkoldásokat" végez el rajtad még percekig. Lehet, hogy aztán szakadna meg a vonal.
De adásba tuti nem kerülnél, mert akkor megfejtenéd és te lennél az aznapi "kiválasztott". És akkor téged óriási szerencse és gazdagság kellene hogy érjen. Ami ugyebár csak beetetés, mézesmadzag.
fáncsi28 2015 dec. 15. - 11:14:37
(28/64)
Vajon ezek a kamu telefonálók mennyit keresnek? Biztos, hogy beszervezett emberek, mert nem létezik, hogy az átlagemberek ilyen hülyék, hogy képtelenek a legegyszerûbb szavakat összerakni. Én szívesen lennék ilyen kamu telefonáló, mert van az a szabad szemmel jól látható készpénz összeg, amiért megélhetési hülyét csinálnék magamból. Azért arra kíváncsi lennék, ha egyszer betelefonálnék és bemondanám nekik a helyes szavakat (amiket egyébként egy másodikos is 1 perc alatt összerak), vajon mit csinálnának? Gondolom, örökre letiltanák a számomat.
tombenko 2015 okt. 09. - 18:47:58
(27/64)
Jó sok pénz kiadására.
Cordelia 2015 okt. 09. - 18:35:12
(26/64)
valami mágikus kolcev (?) gyûrûket vásárolt nagyon sok pénzért, 60 ezer? az vajon mire való?
tombenko 2015 okt. 09. - 18:20:49
(25/64)
Egyszer lenyíratnám vele spirituálisan a hajam...