Ford Mustang 2011 jún. 01. - 19:19:09
(125/285)
"Az elsõ rész az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka volt..."
A Másnaposok 2. topicján vagyunk. Na most, ha itt írja, hogy "az elsõ rész...", akkor szerinted mire gondolt? ;) (Egyébként értem, hogy miért kérdezted) :)
Gabi'91 2011 jún. 01. - 15:47:56
(124/285)
Idejöttem, gondoltam megnézem, ki mit gondolt a filmrõl, és hogy egyedül vagyok-e a (kicsi) csalódottságommal. Errõl sokat nem tudtam meg, de mindegy, én azért leírom a saját véleményem, hátha valakit érdekel ez is, nem csak a VV.
Tulajdonképpen mondhatom, hogy elég nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban. Az elsõ rész az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka volt, meglepõ fordulatokkal és olyan poénokkal, hogy csak kapkodtam a fejem. Ehhez képest ez a rész kicsit furcsa volt. Olyan, mintha az elsõt néztem volna újra végig (amit egyébként többször is láttam), csak Bangkokban. Tudom, hogy nem igazán van mit változtatni, hiszen másnaposok és emiatt bonyolódik a sztori, de alig tettek újabb csavart a történetbe. Még a SPOILER ’kínai elõugrik’ SPOILER dolgot is újra eljátszották. Na meg számomra volt pár poén, ami már kicsit súrolta a gusztus határát.
Azért a majom cuki volt, bár a cigizéses poént már ismertem, mégis jó volt, illeszkedett a sztoriba.
Hiányoltam Doug-ot is, nem értem miért hagyták ki ismét a sztoriból – az elsõ részben ez meg volt magyarázva, nyilván – de itt, nem igazán volt hatásos ez az ’egy sör után leléptem’.
Nem mondom, szórakoztató volt, de kicsit túlértékelt talán. Azért az autósüldözéses jelenet nagyon tetszett.
Kathlen2 2011 jún. 01. - 14:44:51
(123/285)
Jaj már..hát benézek ide, hogy olvassak vmi kis infó a filmrõl aztán itt ilyen Alekoszokról meg VV Szandikákról van szó...:-) Olyan szánalmas...Próbáljuk már betartani azt az íratlan szabályt, h a filmrõl értelmes véleményeket írunk-akár tetszik akár nem:-)Tetszik a film és miért..nem tetszik és miért...a fikázás meg nem célravezetõ sehol sem és senkit nem érdekel-"kisemberek sportja" :-( Aki normális véleményt írt annak köszi-akár tetszett neki a film akár nem:-) Azért nekem egy szombat délutáni matinét megér:-))
magyar krokodil 2011 jún. 01. - 12:39:39
(122/285)
mikor én néztem sírva röhögött az egész moziterem. a Vottyon táskánál azt hittem meghalok...
igaz, van koppintás az elsõhõz képest, de ebben is vannak kemény poénok, meg újak, bár némelyik elveti a sulykot. mindent egybevetve nagyon jó film, kellmes kikapcsolódás, garantált röhögés.
10/10
Adry87 2011 jún. 01. - 11:41:06 10/10
(121/285)
Csak hogy azok után amiket írtál, a többség már nem hisz neked, és itt nem arról a filmrõl beszélgetünk.
RDoo 2011 jún. 01. - 10:24:14
(120/285)
Nagyon jó más kultúrákat megismerni és utazgatni,ez egy életérzés,klassz..
Butterfly1986 2011 jún. 01. - 10:13:04
(119/285)
OFF
Életemben nem olvastam még ennyire igaz, összetett és olyan hozzászólást, aminek minden egyes pontjával egyetértek és én is így érzek! Aki járt már külföldön átérezheti, hogy mirõl beszélsz. Pl. Görögországban nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne mosolyogjanak rád kedvesen, ne üdvözöljenek úgy, mintha ezeréves barátok lennétek. Annyira hiányzik ebbõl az országból ez a fajta mentalitás, mint az étel Afrikából. A mi életünkben nem sok reményt látok arra, hogy ez változzon :( Itt a dögöljön meg a szomszéd tehene is felfogás megy. Kint összetartanak és tisztelik egymást. Persze, hogy vannak ennél szörnyebb helyek is a világon. De miért azokhoz kell lecsúszni? Miért nem lehetne végre már felemelkedni? Más nemzeteknek is megvannak a nyomorai. Mégis tudnak kedvesek lenni és segítõkészek. Mindenhol élnek bunkó emberek, de nálunk ennek különösen nagy az aránya.
A filmrõl is röviden: kicsit össze-visszának éreztem, de már néha annyira ízléstelen volt, hogy jó:) Nem tudom igazából, hogy melyik tetszik jobban, az elsõ vagy ez. Nem életem filmje egyik sem, de szódával elmegy:)
Bigpapa 2011 jún. 01. - 10:12:27
(118/285)
Köszi :) Inkább elutazom a pénzt,mint még egy autó,még egy ház,aranyóra..stb :)Ha meghalok,úgy sem vihetem magammal :)
RDoo 2011 jún. 01. - 09:48:02
(117/285)
Tök jó hogy ilyen nagy világutazó vagy! GRAT
offtopic
Marcipáncica_ 2011 jún. 01. - 09:45:45
(116/285)
off
A csúcs az eddig az volt, mikor egy porsche cayenne állt két (!) rokkant parkoló helyen valahogy ferdén... Hát szerintem amúgy ez nem nagy-kocsi függõ, hanem ember függõ. Sajnos. Bár van abban valami, hogy azért legtöbbször nem a szakadt suzukik vagy corsa-k állnak be így pofátlanul ilyen helyekre.
És most akár vissza is kanyarodhatnánk az eredeti témához...
Nahh... inkább dolgozom...
Szép napot mindenkinek!
offtopic
Bigpapa 2011 jún. 01. - 09:39:14
(115/285)
Off
Nekem is nagy autóm van,de nem szokásom a járdára pofátlanul egy étterem elé feltenni a vasat,vagy roki helyre állni...de mélységesen bosszant,ha ezt látom.Mert kb.20 métert kell sétálnia,hogy ne mozgáskorlátozott helyére álljon.Csak azt hiszi,megteheti.
Pár éve Münchenben az Aldi parkolójában én is ráálltam a roki helyre.Mentségemre szóljon nem a hagyományos jellel volt felfestve,csak valami ottani jel volt.Még járt a motor,odajött egy pasi,bekopogott és elmondta hogy ez olyan hely,ne álljak ide.Elnézést kértem,bár mi köze hozzá és átálltam máshova.Nem anyázott,látta,külföldi vagyok,kedves volt.
offtopic
Marcipáncica_ 2011 jún. 01. - 09:27:25
(114/285)
Off
Az ilyeneknek úgy megcirógatnám a szélvédõjét egy baseball ütõvel.... :DD
Persze sem ütõm, sem merszem hozzá... csak a szám nagy :D
6/10
offtopic
-csengõzoli- 2011 jún. 01. - 09:17:16 6/10
(113/285)
OFF,de pont passzol :)
Valamelyik nap feltettem egy képet az egyik közösségi oldalra.
A képen egy merci és egy bömös látható, mindketten egymás mellett mozgássérült parkolóban.
Szerinted az elsõ hozzászólás mi volt?
"Legalább a rendszámokat takard ki,okoska!"
Szerinted van még egy ország,ahol egy ilyen képrõl mindössze ennyi jut eszébe az embereknek?
ÁáÁá (megkapta a magáét az iletõ:)
offtopic
Bigpapa 2011 jún. 01. - 09:06:23
(112/285)
Off
Köszönöm szépen :)
Így van,aki már hosszabb idõt élt,töltött külföldön,más népekkel ismerkedve,beszívva azt a kultúrát,rájön,amikor hazaér,hogy valami nem normális itthon.De elég csak megnézni az Eurovíziós dalfesztivált.Mindegyik ország segítette a szomszédját 8-9-10 ponttal. Minket senki sem támogatott :)))) Miért? Mert utálják a magyarokat egész Európában.És ezzel nem nagyon vitázhatnak,mert ott van bizonyítéknak az egész verseny.Wolf Kati majdnem az összes nyugati országban a slágerlisták elején végzett.A németektõl díjat kapott.Angliában a 10. a Top listában a zeneletöltésekben..szóval nem a számmal és nem Katival volt baj. :)
offtopic
Marcipáncica_ 2011 jún. 01. - 08:53:27
(111/285)
Off.
Tök igazad van... a profilodban írtakkal is sajnos egyet kell értsek.
Aki csak az itthonit látja és nincs viszonyítási alapja az nem fogja megérteni ezeket,
hiába is írod. Én is töltöttem huzamosabb idõt külföldön, hááát... inkább no comment, mert a végén még megkapom itt a magamét, és nincs kedvem az össznépi acsarkodásban részt venni. Csak gondoltam írok, hogy lásd nem csak a támadók léteznek!
offtopic
Bigpapa 2011 jún. 01. - 08:49:28
(110/285)
OFF az egész,oda is küldtem.Offtopik gombbal eltüntetheted.
Pár napja jöttem haza Kínából.Két hetet voltam kint.Elmentem egy hatalmas parkba Sanghajiban.Ez kb akkora,mint az állatkert Pesten,szóval qrva nagy.Több népcsoport él Kínában,így mindegyiknek volt egy hatalmas elõadó tere a parkban és népi táncot éneket adtak elõ.Egy qrva szót sem értettem belõle.Léptem volna tovább,de pont aznap 37 fok volt és olyan páratartalom,hogy végem lett,így ücsörögtem egy kicsit a fák alatt.Nagyjából 30 méterre ültem tõlük,tök egyedül voltam,a közönség (vagy 10 ember)elment.Egyszer csak jött egy kis elektromos vonat és kaját hozott annak a zenész-táncos csoportnak.Elment a kis vonat,a táncosok elkezdték kicsomagolni a kaját,majd az egyik odajött hozzám és megkínált kajával.Nem egy falatot kaptam,hanem egy normál adag kaját.Iszonyat szar volt,azt hittem elokádom magam,de megettem,mert ez SZÍVBÕL jött.
Még egy példa onnan. Beültünk a taxiba a kínai kísérõmmel,aki itt él,így perfekt magyar is.A taxis (minden taxis) egybõl kedélyesen elkezdett csevegni An-nal,pedig sosem taliztak.Pusztán kedvességbõl.An elfelejtette a szálloda nevét és mondta a taxisnak,hogy Lótuszvirág, vagy bambuszvirág..nem tudja.A taxis elõkapta a mobilját,felhívta a központot és elkezdte kérdezgetni a hotelek nevét.Kb 5 percig dumcsiztak,meglett a hotel.
És akkor a magyar taxis.3-4 hete taxival kellett mennie öcsémnek.Beül a taxiba,Újpestre megyünk, a taxis elindul és öcsém mondja: (csak példa utcák) Epres,vagy Ménes utca. Erre a taxis lefékez: találd már ki baszdmeg,vagy szállj ki.
Hát van különbség.
Pár napja a párom kocsijával voltam valahol.10 percre ugrottam be,bekapcsolva hagytam az elakadásjelzõt,de sajna 4 órán át voltam bent.Szar az aksija így leszívta.Jöttek mentek a kocsik,egy faszi,hogy ki tudjon állni,még arrébb is tolt,de be nem bikázott volna,pedig már rá is tettem a kábelt a kocsira.kb.a 20. autós kezdett bebikázni,de mivel KO az aksi,várni kellett volna 5 percet,amíg rátölt picit,de ezt nem bírta kivárni,leszedte a kábelt és elviharzott.A bolt,ahova mentem két tulaja tolt be.
Cégekkel foglalkozom,cégeket futtatok fel,segítek a cégvezetõknek.Nem ingyen persze,de hidd el,koránt sem fizetik meg azt,amit valóban kapnak.Behozok nekik egy csomó vevõt,több céges kapcsolatot és a végén azt nézi,hogy ne fizessen nekem érte.A szomszédok ha új autót veszek,már sugdolóznak,pedig Pesten lakom,még csak nem is vidéki vénasszonyokról van szó.
vannak persze segítõkész,normális magyarok,de ha szívedre teszed a kezed,és körülnézel,Te is látod, hogy tele van az ország rosszindulatú köcsöggel,akik fásultak,rosszkedvûek és sunyik.Irányítható a lakosság legnagyobb része (politika),amikor meg nem jön be,amire szavaztak,akkor anyáznak.Hiába ugatnak nekik elõtte,hogy ne oda szavazz bakker.Onnan ígérnek kolbászból kerítést,oda szavaz.Nincs politikai kultúra.Kint az amcsik egy szavazás elõtt kurvaanyázzák a másik pártot.Buzi tolvaj mindegyik.pedofil és hasonlók.De amikor az egyik nyer, a másik odamegy gratulálni és azt mondja,mostantól segítek,hogy elõre menjünk,hiszen az ország érdeke az elsõ.Aztán 4 év múlva újra ellenfelek és anyáznak megint.Tudják,hogy nem örökre szól,csak négy év.Itthon egy ország kettészakadt,családok mennek tönkre,mert az apa narancs, az anya piros.Ez normális?
5/10
ABERESQUE 2011 jún. 01. - 00:20:55 5/10
(109/285)
pifffff! ez nagyon gyenge volt! ocska es gagyi! unalomuzonek elmegy, de a nyomaba se er az elsonek (amit nagyon szerettem!)... piffff! ugyanazok a poenok, ugyanaz a szerkezet, ugyanaz a felepites... UGYANAZ, csak vegig erezni rajta, h eroltetett es a penzcsinalasra megy... level 2 bankok! wow! ugye milyen jol hangzik?! jahh, csak a tartalom szar! ez tipikusan az a part 2. amit nem lett volna szabad elkesziteni!:S:S annyira gyenge, h meg az elso reszre is egy ponttal kevesebbet adnek ezutan!:S 5/10
10/10
mnlevente 2011 máj. 31. - 22:29:39 10/10
(108/285)
Azért ismerjük be, az elsõ tényleg sokkal jobb volt... Jó ezen is rengeteget lehetett röhögni, de azért egy kicsit túllépte a határt a transzikkal meg miegymással... Ja és hogy a siker biztosítva legyen, eléggé lemásolták az elsõ rész történetének a fordulatait is. Nem kellett volna 10 est adnom, inkább 8-9...
RDoo 2011 máj. 31. - 22:23:16
(107/285)
Az irigység tényleg jellemzö a magyarokra!
offtopic
Pista15 2011 máj. 31. - 22:13:16
(106/285)
Válaszra se méltó, kábé olyan sokkal alattam lévõ szinten rezegsz, hogy sosem fogunk találkozni rezgéseinkben.:) Szar ott lent?:DDD

Költõi kérdés volt:)