offtopic
pozsizsuzsi 2009 aug. 18. - 07:59:53
(78/98)
Én nem anyáztam, és ehhez a filmhez még akkor írtam, amikor még nem volt ennyire *érdekes* a topic, és ha visszaolvasgatsz, talán legelsõként küldtem el a búsba a hullarablókat. De te attól függetlenül vad túlzásokba esel, de tudom, nem szabad egy lapon emlegetni a kedvencedet mondjuk Bob Dylannel. És ebben bizony nagyon igazad van, csak nem is tudsz róla. :P
ezustangyalka 2009 aug. 18. - 01:45:39
(77/98)
teljesen mindegy, hogy ide fognak-e írni egy év múlva is .... nem kell ahhoz ide hsz-t írni, hogy téma legyen. én nem gyõzködni akarok senkit sem, csak rosszul esik olvasni, hogy anyázzátok ezt a szerencsétlent, holott azt se tudja a többség, hogy mirõl van szó. és igazad van, nem szabad általánosítanom. a hsz-emiet egyértelnûen annak szánom, akikre ez érvényes. ha valaki utálkozni akar, akkor legalább úgy tegye meg, hogy ne legyen sértõ. ennyi.
offtopic
pozsizsuzsi 2009 aug. 18. - 01:16:25
(76/98)
Még gyorsan hozzátenném, Blackman, akit annyira értelmetlenül megtámadtál, írt méltatást a személyes topicjára, még életében.
offtopic
pozsizsuzsi 2009 aug. 18. - 01:13:26
(75/98)
Ne essél már ekkora túlzásokba. Ne beszélj mások nevében. "mindig beszélni fognak róla, ha akarod, ha nem "
A topicján hány hsz is volt a halála elõtt? 4 db. A filmjeivel sem törõdött a kutya sem. Még az állítólagos rajongói sem. Mit gondolsz, ha elcsitul a felkavart botrányhullám, és még a gyerekek sorsa is megnyugtatóan rendezõdik, hányan fognak ide írni? NA? Akarsz fogadni?
ezustangyalka 2009 aug. 17. - 23:50:12
(74/98)
egyértelmû, hogy valaminek kellett lennie MJ-ben, ha mindenki róla beszél, mert perc nem telik el nélküle. lehet akármilyen túlzás is, szerintem nem az, mert amíg a föld kerek, mindig beszélni fognak róla, ha akarod, ha nem :)) a britney baba is felkapott, sokan ismerik, sokan beszélnek róla. de ha õ is feldobná a pacskert, szerinted meddig emlékezneének rá? néhány évig, oszt' annyi. és miért is? azért, mert nem tett semmilyen emlékezetes dolgot a bugyivillantáson kívül. na, most lehet mérlegelni, hogy ki érdemes a korszakalkotó címre. ezek nem sablonos szavak, hanem nagyonis tartalommal teliek! mert MJ által betöltõdött mind! és ha ezt valaki nem érti meg, azt nagyon tudom sajnálni ........ szeretni nem kell, de elismerni szinte kötelezõ!
ezustangyalka 2009 aug. 17. - 23:43:39 Előzmény norton15
(73/98)
na, meg a jordan gyerek ....... hát õ mélységesen elszégyellhetné magát! tönkretette egy törékeny ember életét. csak gratulálni tudok hozzá. szerintem MJ temetése nem volt giccses. csak azért tûnik annak, mert nem szokás az ilyen médiafelhajtás bárki halála esetén. MJ egy igazi különc volt, egy utánozhatatlan zseni. és ez nem felnagyítás! csupán csak arról van szó, hogy rengeteg dolgot csinált egyszerre, és teljesen egyedi stílusa volt (van). mindenki életében jelen volt, hiszen nincs olyan ember, aki ne hallotta volna a dalait, vagy aki ne ismerné õt akár a botrányai és a furcsaságai miatt. utat tört a politikában, a zenében, a történelemben, és ez nagyon nagy dolog. akkor miért piszkálja mégis a világ?! mindenki tudja, hogy tehetséges volt, világméretû dolgot tett le az asztalra, és sajnos pont ezekért a dolgokért a paraziták most életrekeltek ..... és egyszerûen undorító! hogy is híjják azt a csodareppert, aki a lemez eladáa miatt közölte a világgal, hogy tiszteli MJ-t, de õ a következõ pop király? most nem jut eszembe a neve, de úgy fejberúgnám, hogy szétszállna, mint a gyõzelmiharang! bámulatos, bámulatos ................... :/ sajnos az én bûnöm az, hogy nem vettem észre idõben MJ zsenialitását, mert én is azok közé a birkák közé tartoztam, akik a fejüket fogták MJ egy-egy húzásai miatt, és természetes volt, hogy õ létezik .... még a halála elõtt megnéztem a moonwalker c. filmjét, és nagyon megfogott, mert azelõtt nem értettem mit akart ezzel az egyszerû filmmel üzenni. pozitívan hatott rám, de sajnálom, hogy nem tettem oda jobban magam, hogy megértsem ... és szégyellem, hogy a halála kellett ahhoz, hogy felnyissa a szemem. :(((( de bennem legalább ennyi tisztesség van, nem úgy, mint a többinek, akik abban lelik örömüket, hogy még ezek után is belerúgjanak .... miért baj az, ha valaki sikeres? .... :/
norton15 2009 aug. 17. - 20:56:30
(72/98)
Igen, túlságosan felkapta a média a halálát, és ilyenkor kerülnek elõ azok az idióták, akik próbálják kihasználni minél jobban a halálát. Számomra már a temetés elõtti nagy... parti vagy mifene volt az, már az túlzás volt a szememben, hát még hogy a gyerek bocsánatot kérne x év után, elõjön egy nevenincs ember, hogy õ a gyerekének az apja stb... De hát a bulvár már csak egy ilyen sz*rf*s mocskos világ.
ezustangyalka 2009 aug. 17. - 16:50:23 Előzmény norton15
(71/98)
igen, sokan voltak így ezzel sajnos ..... de halála után már csak nem kellene bunkónak lenni! de a gyengeelméjûeknek ez nyílván nem megy. mint ahogy ez pár hsz-szel korábban egyértelmûen ki is derült, mert burokban élnek, és semmi közük nincs a világhoz. márcsak azért sem, mert bulvárlapokból és szennycikkekbõl okosodnak, és azt gondolják, hogy kurvára tudnak mindent, pedig pont a hozzájuk hasonló birkákból él meg a blikk, a napi ász, meg a többi hazuglap. és akkor mi lesz most? hát az, hogy elolvassák a hsz-emet, megsértõdnek és észérvektõl mentesen fognak visszatámadni személyeskedéssel tûzdelve, ahogy az jó magyar szokáshoz illik. ilyenkor az történik, hogy a lényegrõl nem beszélünk, hanem egymás leparasztozása és ujjalmutogatás az agyatlanságra a fontos, és csakazértis fikázzuk az elhunyt elõadót, mert tudjuk, hogy az fáj a másiknak. aki már eleve dühében kezd el köpködni a másikra, automatikusan bebizonyítja azzal, hogy cseppet sem különb. és ilyenkor az értelmesebb rétegnek igen nevetségesnek tûnik (mert az is), aki lebunkózza és leanyázza a másikat, holott ugyanezen módon esik neki a mindenkinek. akkor ilyenkor mirõl is beszélünk? ... no, egy a lényeg: R.I.P. MJ!
Lilla17 2009 aug. 16. - 17:43:40
(70/98)
igazad van....
norton15 2009 aug. 16. - 16:43:15 Előzmény ezustangyalka
(69/98)
"az, hogy egyesek viccet csinálnak belõle, jól belerúgnak egy-egy poénosnak tûnõ megjegyzéssel, és még nevetnek is rajta, mélységesen szégyellem, hogy egy fajhoz tartozok velük."

Ezt történt hosszú évekig. És akkor mindenki röhögött.
Honey146 2009 aug. 16. - 16:07:29
(68/98)
ezustangyalka!maximálisan egyet értek veled!leírtad mindazt,ami én gondolok!még azt se engedném meg ezeknek a f@szoknak,h egyáltalán kiejtsék a nevét!felhábórító,h egyesek mekkora hülyék!de inkább nem is pazarlom rájuk a szót!
ezustangyalka 2009 aug. 06. - 05:21:23
(67/98)
nos ... végigolvastam az összes hsz-t. mondhatom a többség elszégyellhetné magát, hogy nem tartják tiszteletben egy olyan ember életét, aki részese lett az egész világnak, a történelemnek, a zenének. világméretû tevékenységei voltak, és abszolút le a kalappal. az, hogy egyesek viccet csinálnak belõle, jól belerúgnak egy-egy poénosnak tûnõ megjegyzéssel, és még nevetnek is rajta, mélységesen szégyellem, hogy egy fajhoz tartozok velük. egyszerûen nem tudom elhinni, hogy fröcsögitek a sok hülyeséget, amikor a fáradságot sem veszitek, hogy utána nézzetek egy-két dolognak, inkább elítélitek õt még halála után is, csakmert ezt olvastátok valahol valamelyik szennycikkben, azt hiszitek ettõl okosak lesztek. honnan tudjátok, hogy mi zajlott a fejében?! honnan tudjátok, hogy mit tett a házán belül, a szoba négy falai közt?! honnan tudjátok, hogy milyen hajlamai, milyen betegségei voltak?! és milyen biztosan állítja egynéhány hozzászóló, hogy márpedig így meg így volt, mert õ mársak tudja... és honnan, ha szabad kérdeznem?! turkáljatok elõszeretettel a saját életetekben, mert ott is vannak teregtnivalók! ha ti tizedannyit csináltok, akkor sem fogtok semmit elérni! nagyon könnyû a székben hátradõlve okoskodni, ítélkezni, és osztani az észt, de egyébként semmi haszna az illetõnek, mert csak pornókat les az interneten, mert másra nem jut ideje, tisztelt fiúk lányok! röhögve mutogatni egy olyan emberre, aki a testét-lelkét kitette, hogy megmutassa magát nektek, hogy ismerjétek fel a kultúrát! vállalva azt, hogy feladja a magánéletét. a másik: melyik idióta írta azt, hogy zámbódzsimi király volt?! hát komolyan mondom mindjárt felkötöm magam az elsõ fára! mi az, hogy MJ-vel együtt 3 király halt meg?! hát eszeteknél vagytok?!?! mert miért? ki ez a kõbunkó pöcsömöccse zámbódzsimisöpredék?! egy senki! egy nagy rakás f*sadék!! hogy merészelitek egy mondatba írni MJ-vel és Elvis-szel?! nincs több mondanivalóm ...............
norton15 2009 júl. 09. - 15:30:17
(66/98)
Hagyta magát becsapni egyrészrõl, másrészrõl az orvosai sarlatánok voltak. A plasztikai sebészeit börtönbe csukatnám, annyira etikátlanok voltak.
monnci 2009 júl. 09. - 11:03:25
(65/98)
én úgy vagyok vele, hogy nemtudhatjuk, milyen volt Jacko, de engem nem is érdekel. én szerettem a dalait, és tudom, hogy nehéz elvonatkoztatni a magánéletétõl, meg a pletykéktól, de engem nagyon nem érdekelnek. felõlem lehetett meleg és pedofil egyszerre (amit nem nagyon hiszek el..) de a számai akkor is jók, és világhírû énekes volt. a rajongói sem a magánélete miatt rajonganak érte, hanem a tehetsége miatt.
norton15 2009 júl. 09. - 10:52:16
(64/98)
Nem csak errõl van szó, egy skizofrén mindenki számára feltûnik, mert furcsán viselkedik bizonyos helyzetekben (nem vagyok szakértõje a témának, de ennyit még én is tudok). Évekig volt mellette egy csomó orvos. Tuti hogy nem volt skizofrén.
norton15 2009 júl. 09. - 10:35:40
(63/98)
A skizofréniát nem tartom valószínûleg, annak vannak jellegzetes jegyei, a közelében lévõ orvosoknak egy idõ után csak feltûnt volna.
xzibit2009 2009 jún. 27. - 15:15:17
(62/98)
jaja, én is néztem!
Hirtelen a legkeresettebb szó lett ezeken az oldalakon.
"A semmibõl az élre"! :D
zee944 2009 jún. 26. - 14:25:09
(61/98)
Még mindig az idézõjelekkel foglalkozol. Azt felfogtam már elsõre is, engem az érdekelt, hogy mit akarsz velük alátámasztani. Ezek szerintem semmit.
musu77 2009 jún. 26. - 14:10:26
(60/98)
Azért nagy a felhajtás (tv-ben, rádióban, a neten, stb.)
Nem csodálkoznék ha néhány õrült fanatikus jacko-rajongó megkísérelné az öngyilkosságot..
Tücsök@ 2009 jún. 26. - 13:45:41
(59/98)
The King of Pop...
Fantasztikus elõadó mûvész és énekes volt....a legnagyobb.
Tiszteljük meg az emlékét azzal, hogy nem a pedofil botrányairól vitázunk itt.
- R.I.P Michael Jackson! -