Helyszín

Single Club


A Kerepesi úton azokat az újkori szingliket várják, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. A magányos szívek különleges rendezvények, internetes felület és csúcsapplikáció segítségével találhatják meg a számításukat.

A Single Club több mint egy szórakozóhely: vendéglátóipari-, kulturális és társkereső szolgáltatásokat is nyújt. Az újkori szingliket célozza meg, akiknek már nem elég, hogy társkereső oldalakra regisztrálnak. Olyanoknak szól, akik nem csak a virtuális térben akarnak ismerkedni, hanem hús-vér emberi kapcsolatokat keresnek.

A Kerepesi úton található Single alapítói hagyománytisztelő emberek, akik az őszinteség és a szemtől-szemben való ismerkedés hívei, ha szerelemről, ha barátságról van szó. Ehhez a legjobb helyszínt teremtették meg úgy a belső kialakítás, extra lehetőségek és a személyzet kiválasztása terén is. Fő céljuk, hogy minél több hasonló érdeklődésű ember ismerje meg egymást, életre szóló szerelmek, kapcsolatok szövődjenek, és hogy a magányos szívek mindig megtalálják a számításukat.