This Is Martin Bonner

Bakancslistához adom
amerikai dráma, 83 perc, 2013

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Martin most költözött Nevadába a Keleti-partról, maga mögött hagyva két felnőtt gyerekét. Ugyanekkor szabadul Travis, aki 20 évet töltött börtönben. Martin és Travis története lassan összefonódik, amikor rájönnek, mennyi közös van bennük, többek között a kimondatlan igény a bátorításra, és arra, hogy támogatást kapjanak. Furcsa barátságukat próbára teszi, amikor Travis elárulja Martint, hogy újra közel kerüljön elhidegült lányához.

Stáblista:

Szereplők

Martin Bonner
Travis Holloway
Felügyelő
A szemész asszisztense

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
faguri 2015 jan. 28. - 12:49:40 8/10
Tegnap megnéztem. Nem igazán tudom még hova tenni, de hogy nem egy megszokott film, az biztos. Nincs sok történés, izgalmakat senki se várjon. Viszont kitûnõek a párbeszédek, senki semmit nem játszik túl, mintha egy "dogma" stílusú filmet akart volna készíteni a rendezõ. Néha túlzottnak éreztem a mûvészieskedést (pl. az egyperces, 360 fokos svenket a motel elõtt, csak úgy!) A fõszereplõ Paul Eenhoorn viszont egy remek színész, annyira természetes, hogy akár a szomszédom is lehetne.
Elõször láttam stáblistában felsorolni (vagy 3 oldalon) a startup gyûjtés adakozóit!! Úgy látszik, független filmeseknek ez is egy - és mûködõ - lehetõség pénzgyûjtésre.