A marhahúsból készült ételek a tradicionális magyar konyha részét képezik. Az utóbbi években alaposan visszaesett a marhahús fogyasztása. A film azt mutatja be, milyen intézkedések sora biztosítja a marhaállományra veszélyes betegségek kiszűrését, hogy az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz egyébként szükséges vörös húsok fogyasztása továbbra is biztonságos legyen hazánkban.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások