A műsorban hazánk mesterszakácsai mesélik el a legérdekesebb levesek történetét és meg is főzik nekünk e híres magyar leveseket. Minden gasztronómiát kedvelő főzni- vagy enni szerető talál majd olyat étlapunkon, amit azon nyomban el is fogyasztana. Elleshetjük például Krúdy kedvenc velőscsontos levesének a készítését, ámulhatunk a profi a halfilézésen az igazi szegedi Boszorkány-szigeti batyus halászléhez, meglepő, de mégis lehetséges, hogy beilleszthető a wellness étrendbe a csülkös Kerékrépa-leves, természetesen az Újházy tyúkhúsleves sem hiányozhat, és megmutatjuk a levestészta készítését is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások