2550

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar dokumentumfilm, 62 perc, 2024

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Till Anilla élete eddigi legnagyobb kihívásaként megkísérelte egyben végigjárni Európa lehosszabb egybefüggő túraútvonalát, a 2550km-es Kékkört. Útja során megismerte az országot, ahol él, az embereket, akiket máshogyan nem ismerhetett volna meg és önmagát úgy, ahogy még eddig soha. Történetet egy lányról, elszántságról, szabadságról, belső utazásról, a természethez fűződő kötelékről és egy olyan teljesítményről, amit sokan még csak elképzelni sem tudunk.
Bemutató dátuma: 2024. május 23.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Aldebaran's Lux jún. 05. 23:14:30 3/10
Ez a film nem hozzám szólt, többet vártam. Olyan érzésem volt, hogy valami félkész dolgot, werket, vagy nem is tudom, mit nézek. Till Anilla nagyon szimpi és szuper csaj! Hát sajnálom, hogy az útja ilyen formán került összefoglalásra.
10/10
judeszke jún. 03. 16:06:13 10/10
Nagyon tetszett a film! Anilla egy nagyon szerethető ember. Sok tartalmas, és mély gondolatot viszek magammal. Érdemes megnézni és utána elmenni túrázni.
10/10
Buco jún. 01. 00:55:04 10/10
Nagyon tetszett!
10/10
RRegina máj. 25. 21:02:26 10/10
Nagyszerű alkotás, csodálatos képekkel. A főhős őszintesége, akaratereje, elszántsága inspiráló, példaértékű mindenki számára. Nemcsak a túrázóknak, hanem az élet bármely területén erőt ad önmagunk megismeréséhez, saját belső utunk bejárásához. Test, elme és lélek csapatmunkája, mely bármilyen nehézségen átsegít, legyen az a Nagyhideghegy megmászása, vagy alvás a szabad ég alatt, készülés vizsgára, vagy a természet adta kihívások. A filmet látva elhisszük, hogy bármire képesek vagyunk. Kedvet kapunk, hogy útnak induljunk, hogy próbára tegyük magunkat, az erőnket, a kitartásunkat. Hogy jobban megismerjük magunkat. Hogy jól érezzük magunkat egyedül, saját magunkkal. Hogy válaszokat kapjunk a minket foglalkoztató kérdéseinkre. Hogy értékeljük mindazt, ami megadatott nekünk. Hogy észrevegyük, milyen gyönyörű ez az ország. Mándi Ferenc filmje érzékeny és őszinte portré Till Anilláról, a fiatal lányról, aki körbejárta Magyarországot! Aki nem hiszi, járjon utána!