André Rieu: Fehér karácsony

Bakancslistához adom
André Rieu's White Christmas
6 éven aluliak számára nem ajánlott holland koncertfilm, 145 perc, 2023

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Sokak számára a karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Idén már december 22-től találkozhat André Rieu Fehér karácsony című mozis különkiadásával, amelyet soha nem fog elfelejteni!
Az első csengőszóra André téli tündérországának páratlan karácsonyi hangulatába merülhetünk. Csodálja meg a pompásan feldíszített, hó fedte, karácsonyi palotát két jégpályával, gyönyörű téli jelenetekkel, romantikus világítással, vörös szőnyeggel, milliónyi égősorral, 150 gyönyörű csillárral és több mint 50 velencei kandeláberrel.
Élvezze az évszak hangulatát, énekeljen és táncoljon önfeledten a moziteremben az időtlen karácsonyi dalokra, romantikus keringőkre és gyönyörű melódiákra a világ minden tájáról! Elhangzik majd a Jingle Bells, az Ave Maria, az Oh Holy Night, az Hallelujah, a Sleigh Ride és még sok más ünnepi muzsika! A mozi közönsége exkluzív kulisszatitkokat is megtudhat, hiszen Charlotte Hawkins műsorvezető Andréval a zenés téli csodaország megteremtéséről beszélget majd. Ez a mozis közvetítés tökéletes karácsonyi előajándék az André-rajongóknak!
Vegyen részt Ön is André Rieu és a Johann Strauss Zenekar vadonatúj karácsonyi koncertjén, kedvenc mozija kényelméből! Ez az alkalom felejthetetlen ünnepi csemege lesz az egész családnak! Váltson jegyet most az André Rieu: Fehér karácsony című koncertre!
Bemutató dátuma: 2023. december 21. Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
offtopic
Teca1951 2023 dec. 27. - 21:52:58 10/10
Csodaszép volt