Hawaii

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia vígjáték, 94 perc, 2023

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Hawaii szigetén nukleáris rakétariadót fújnak, és a helyi lakosok a turistákkal együtt rémülten várják a világvégét. Egy, éppen Hawaii-on nyaraló baráti társaság meg van győződve arról, hogy meg fognak halni, ezért az utolsó pillanatban olyan titkokat mondanak el egymásnak, amit soha nem mertek volna bevallani még maguknak sem. Amikor kiderül, hogy téves riasztásról van szó, már késő visszakozni, a barátok egymással és a felszínre került titkokkal még egy hétig össze van zárva a szigeten. A társaságot szétzúzza a sok titok és párkapcsolati helyzetkomikumok sora elé állítja a barátokat.

A Hawaii megtörtént eseményen alapul: 2018-ban valóban történt egy téves riasztás egy nukleáris rakétatámadásról a szigeten. A rendező-forgatókönyvíró Melissa Drigeard ezt a helyzetet vette alapul egy párkapcsolati vígjátékhoz, amelyben a szereplők olyan érzelmeikről és érzéseikről vallanak nyíltan, amelyeket normális esetben sosem mondtak volna ki. Az ebből fakadó félreértések és helyzetkomikumok egy vérbeli francia vígjátékot eredményeznek, amely a legjobb műfaji hagyományokat követi. A film főszereplője az Oscar-jelölt Bérénice Bejo (A némafilmes, Lovagregény, Az elfeledett herceg).
Bemutató dátuma: 2023. szeptember 21. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Márton bácsi 123 szept. 23. 22:19:43 1/10
Nagyon rossz film. Sekélyes történet, unalmas, alig van történés, felszínes karakterek, vontatott az egész. Nincs igazán tanulság, se csattanó. Sajnálom az időt, amit ezzel töltöttem.