Két szerető meggyilkolása

Bakancslistához adom
The Killing of Two Lovers
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 85 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A történet egy amerikai kisvárosban játszódik, az Egyesült Államok szívében, és főszereplője David (Clayne Crawford), egy negyvenes férfi, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a különválásról szóló megegyezésük után se hulljon szét családja, amelyben feleségével négy gyermeket nevelnek. A feleségével megállapodtak abban, hogy elválnak és mindketten másokkal fognak ismerkedni. Ennek ellenére David nehezen fogadja el, amikor felesége romantikus kapcsolatba lép valaki mással.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2021 nov. 17. - 12:43:35
Végigszenvedtem. Kár volt. Pedig én kedvelem az effajta drámákat, ahol emberi sorsokat, konfliktusokat, döntéshelyzeteket ábrázolnak. Itt valahogy nem volt szimpatikus egy karakter sem és úgy éreztem, hogy nem tart sehova a történet. Emiatt nehéz megkedvelni egy filmet....
SPOILER!
Sosem értettem, hogy felnőtt emberek miért teszik tönkre szisztematikusan a saját, de legfőképp a gyerekeik életét a sorozatos ostoba döntéseikkel. Mintha nem csak egy életünk lenne... Jobban meg kéne becsülni. A pali, mint egy elmeháborodott, éjjel 2-kor felveri álmából a gyerekeit, hogy az ablakon át mesélje neki a szar vicceit... A marha, ahelyett, hogy hagyná pihenni őket.
De a nő se különb. Még nem döntötte el, hogy mi legyen, de már a házában fogadja az új pasit, a gyerekek persze nem értik az egészet.... A szerető se különb. A nő előtt játssza a gavallért, próbál barátságos, megértő és joviális lenni a férjjel, amikor meg nem látja a feleség, péppé veri a szerencsétlent.
És a végén mintegy megkoronázandó a saját ostobaságukat - mikor elmennek a boltba nézelődni és a feleség "okos" mosógépet akar, mert az milyen frankó... Közben meg többször elhangzik, hogy a nyomorúságtól sz@rni sem tudnak, ami nem meglepő ennyi gyerek mellett meg vacak fizetéssel.
Ehh, én csak felhúztam magam ezen a filmen, senkinek sem ajánlom megnézésre.
6/10
sladka_pani 2021 nov. 13. - 21:58:51 6/10
Hát ez az a film, amire nem tudom mit adjak, mit mondjak. Rossznak nem tudom mondani, de jónak sem. Igazából sokáig tudnám részletekbe menően fejtegetni, de nem teszem egyelőre :) 6/10