A Bagnold család nyara

Bakancslistához adom
Days of the Bagnold Summer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjáték, 86 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Sue, az 52 éves elvált anya egy könyvtárban dolgozik. Kamasz fiát, a 15 éves Danielt nem sok minden érdekli a metálzenén kívül. Végre itt a nyár, amelyet Daniel az apjával és apja új feleségével tölthetne Floridában. De amikor az utolsó pillanatban apja lemondja az utazást, Sue és Daniel ráébred, hogy ezt a hat hosszú hetet együtt kell eltölteniük. A nyár folyamán mindketten megélik a saját kis tragédiáikat, miközben próbálják jól érezni magukat és a kedvteléseiket folytatni, ám az ebből adódó konfliktusaik állóháborúvá terebélyesednek külvárosi otthonuk csataterén. A Joff Winterhart díjnyertes képregénye alapján készült történet megkapó érzékenységgel és finom humorral mutatja be a felnőtté válás örök érvényű dilemmáit, valamint a családi élet minden feszültségét, pátoszát és intimitását.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sexykex 2021 márc. 24. - 12:42:28 4/10
Olyan vagyok, mint a kutya. Ha a kajámra feni a fogát valaki, akkor morgok vagy harapok. Különösen, ha az utolsó falatot kunyizzák el, ugyanis én nem a kedvenc részeimmel indítok.
Ennyi. Daniel nevelés terén nem egy csúcsmodell, de kevés 15 éves számít annak. Szerintem túl sokat nem is fejlődik a másfél óra alatt. Az új „dorkó” és a kölyökbanda van rá akkora hatással, hogy helyenként szinte emberi lesz. Unaloműzésnek sem lenne jó ez az unalmas mozi.
6/10
itsme1 2021 febr. 09. - 09:01:39 6/10
Ígéretesen indult a film, de megrekedt a kamasz fiú kontra szerető anyja konfliktusnál. A mutter jól hozta meleg-engedékeny szülő figuráját, és a zsíros hajú kölök hitelesen játszotta el a karaktere fejlődését.