A bika tüze

Bakancslistához adom
Cowboy Up
amerikai akciófilm, 105 perc, 2000

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Ely Braxton (Marcus Thomas) nem éppen veszélytelen foglalkozást űz. Édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, aki a bika-rodeó versenyek legendás alakja volt. Elyt tapasztaltabb bátyja, Hank (Kiefer Sutherland) segíti, hogy megnyerje a profi rodeós bajnokságot. Ely forrófejűsége és nyughatatlansága azonban hamarosan veszélybe sodorja nem csak a vállalkozásukat, hanem testvéri köteléküket is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Owl márc. 15. 17:35:34 5/10
Nagyon látványos rodeós jeleneteket láthatunk. A történet szerintem egyszer nézhető, a rodeó egy olyan műfaj, aminek mifelénk nincs gyökere. Ettől még érdekes. Ami az emberi tényezőt illeti, az öcsike egy igazi ganajtúró, akinek egyáltalán nem kellett volna megbocsátani, mivel szarba se vette a bátyus érzéseit. Ha ő ilyen önjáró f@szagyerek lett, akkor hagyni kellett volna az arénában is kibontakozni. Akkor végre tényleg azt mondhatta volna: amit elértem, csak magamnak köszönhetem. Aztán ha nem jön össze a diadal, legalább lehetett volna egy szép temetés.
6/10
Rahar 2013 szept. 16. - 23:20:04 6/10
A képi megvalósítása szép, gyönyörû felvételek vannak benne. A színészek nagyon hitelesek. A karakterek jók. Az alaptörténet jó, felkeltette az érdeklõdésemet, viszont sajnos maga a történet számomra középszerû. Egyszer jó volt megtekinteni, de ennyi bõven elég is volt belõle.
10/10
Black diamond 2010 jan. 20. - 17:36:09 10/10
Nagyon jó film, nekem a kedvencem. Sose bírom ki sírás nélkül, dehát.. az érzékeny nõi lélek..:))
Nincsenek benne nagy pontatlanságok, szerintem ez egy mindenki számára élvezhetõ fim.
Akit bõvebben érdekelne ez a sport itthon, Magyarországon, annak ajánlanám figyelmébe a www.rodeosport.hu honlapot. Érdemes megnézni;)
8/10
Bigpapa 2010 jan. 20. - 16:22:59 8/10
Meglepõen jó film volt.Különös állatfaj ez a rodeó.Fene sem érti,mi jó van ebben,de az tuti, hogy maga a légkör ami ott van,amiben él és ami átjárja gyerekkorától,az fantasztikus lehet.
Azt nem igazán értem,miért akció film.Mert ennyi erõvel sci-fi is lehetne :))) Ez inkább dráma,vagy játékfilm.
Kiefer Sutherland nagyon jó színész. Bár itt mindenki jól játszik,még sincs telezsúfolva értelmetlen párbeszédekkel. De arra nagyon jó a film,hogy megmutassa nekünk, hogy van egy bizonyos pont,amíg elmehetünk a másik védelméért-ha õ önpusztító életmódba megy át-,mert mi szívjuk meg.

8/10