A gyilkos cickányok

Bakancslistához adom
The Killer Shrews
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 69 perc, 1959

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy hurrikán miatt néhány ember egy távoli szigeten reked, ahol egy tudós azon dolgozik, hogy megoldást találjon a Föld túlnépesedésére azzal, hogy az emberek átlagméreteit a felére csökkenti. A kísérletezgetés mellékhatásaként azonban óriásrágcsálók lepik el a szigetet, melyek miután kiirtották a kisebb-nagyobb állatokat, az ott tartózkodó emberekre támadnak.

Stáblista:

Szereplők

Thorne Sherman
Ann Craigis
Jerry Farrell
Dr. Radford Baines
Dr. Marlowe Craigis
'Rook' Griswold

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Anditos 2014 máj. 04. - 10:51:28
15 percet néztem belõle. Nem azért hagytam ott, mert az óriás cickányokon nagyon nevettem, hanem a pocsék rendezés és színészi játék miatt. Nagyon szeretem a régi filmeket, és azt is tudom, hogy ha egy film a maga idejében nagy durranás volt, lehet hogy ma már nem éri el ugyanazt a hatást, mégis az esetek többségében nagy élvezettel nézem végig õket. De van néhány film, ami nem állja ki az idõ próbáját, mint ez is, de gyanítom, akkortájt is csak a külvárosi mozik játszották.
brixi 2012 jún. 20. - 09:56:18
Ne várjatok nagy durranást egy 1959-es filmtõl, akkor még ez is ijesztõnek számított.! A mai Star Track sem a KV-fõzõs Pirx kapitány kalandjai.! Akkor ezt tudták, ma is készülnek selejt filmek, s szerintem nem kötelezõ végignézni mindent.!
Bolond Pierrot 2012 márc. 08. - 11:37:58
Válasz: Hogy véletlenül se lehessen egy jó filmet sem megnézni a televízióban. :(
Bolond Pierrot 2012 márc. 08. - 11:36:42
Kérdés: Miért kell súlyos pénzekért tönkretenni egy filmet? És kiszinezni? Hogy aztán nézhetetlen, élvezhetetlen és teljesen hiteltelenül gagyi legyen!?