A Hold benned

Bakancslistához adom
Moon Inside You
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-szlovák-spanyol dokumentumfilm, 54 perc, 2009

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A dokumentumfilm bátran és eredetien közelít meg egy az emberiséggel valóban egyidős, de mégis tabuként kezelt témát a menstruációt. Fikciós elemeket is használva a gyereklányoktól az idős asszonyokig, és nem utolsósorban a férfiakig egészségügyi, biológiai és asztrológiai szempontból is érdekes ismereteket nyújt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ezüstliliom 2011 márc. 08. - 14:38:13
Szerintem is jó mûsor volt. Nem volt részrehajló, elfogult, minden nézõpontot ítélkezés nélkül megmutatott. Érdekes volt számomra, amit a hastáncról és a mellmasszázsról mondtak, hogy enyhíti a menstruációs fájdalmakat, illetve még a maszturbáció is.:)
Ezüstliliom 2011 márc. 08. - 14:30:26
Sajnos a Dunán nem nagyon szoktak ismételni. Pedig sok olyan mûsor van, amit érdmes lenne. Ezt is.
vivianlamorte 2011 márc. 08. - 13:38:04
errõl most lemaradtam. :( Megismétlik vajon, valamikor?
géGyula 2011 márc. 07. - 22:39:43
Gyönyörû, tisztességes és nagyon fontos film. Bizony jobb lenne, ha pl Czakó elmeháborodási sorozata helyett ebbõl lenne sorozat.
Nem tudom, miért az az érzésem, ebben az országban még a nõk megbecsülését is sokat kell tanulnunk. Ahogy a homoszexuálisokét és a kisebbségekét is. Csak ez jobban elfelejtõdik s hajlamosak vagyunk, mi nép azt képzelni, nincs itt semmi gond.

Remekül megkomponált szinvilág, példamutatóan bájos animáció, két végtelenül kedves szemüveges kislány szívszorító "megnyílása" háziasszonyok rusztikus erotikus "gyógytornája" (inkább hastánc a menstruációs fájdalom ellen).
Úgy hirtelenjében ezek a leginkább említendõ jópontok.
Nagyszerû! Köszönet!!