A kis Spirou

Bakancslistához adom
Le Petit Spirou
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott belga családi vígjáték, 86 perc, 2017

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A kis Spirou családja generációk óta a szállodaiparban dolgozik, ezért a tíz éves kisfiúnak is hasonló foglalkozást szánnak. Spirounak ősztől másik iskolában kellene folytatnia a tanulmányait, hogy jó boy válhasson belőle. De ő nagyon jól érzi magát a régi osztályban, ahol "bandavezérnek" számít, ráadául szerelmes egyik osztálytársába, Suzette-be. Leleményes barátaival hadicselt eszelnek ki, hogy hogyan vallhatná meg érzelmeit Suzette-nek és hogyan maradhatna szeretett iskolájában. A terv megvalósításához sok-sok kalandon keresztül vezet az út... A film az azonos című képregény alapján készült.

Stáblista:

Szereplők

Grand-Papy
Mère Petit Spirou
Monsieur Mégot
Mademoiselle Chiffre

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Robzombi 2022 jan. 09. - 23:08:37 7/10
Nem sűrűn nézek manapság gyermek filmet, de mivel gyermekkori kedvenc rajzfilm sorozatom főhősének film adaptációja ezért megnéztem. És egész jó volt. Az elején nem ismertem fel Pierre Richard-ot nagypapiként, de aztán mikor közélebről mutatták beugrott. Jó volt öt is újra újabb filmben is látni.
És külön köszönet a szinkronstúdiónak, hogy Varga T. József szólaltatta meg magyarul ! Vannak ám benne vidám percek, aranyos poénok. És egy csipetnyi pajzánság :) De ez az eredeti képregénynek illetve a rajzfilm sorozatnak köszönhető. Nem kell senkinek aggódni, nem vitték túlzásba. Különben is a legtöbb gyerek szerelmes a tanítónőjébe :)