A kiválasztott

Bakancslistához adom
El último justo
mexikói thriller, 102 perc, 2007

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Bár sokan azt gondolják, hogy a világot a pénz, a fegyverek illetve az ezeket nagy számban birtoklók irányítják, valójában a sorsunk néhány kiválasztotton múlik, akik nincsenek is tudatában saját fontosságuknak.
Teo, az újságíró az utolsó kiválasztott. Az évek, évtizedek során egy titkos társaság ugyanis felkutatta és rituálisan meggyilkolta a hozzá hasonlókat. A társaság tagjai úgy gondolják ugyanis, hogy a világot káoszba kell taszítani, hogy megtisztulhasson. Teo azonban ebből csak annyit érzékel, hogy hamarosan mindenki őt üldözi. A titkos társaság tagjain kívül az egyház, a rendőrség és az FBI is a nyomában van. A menekülésben Teo-t egyedül egy rejtélyes és gyönyörű nő, Miryam segíti. Minél többet tud meg azonban Teo a múltjáról, annál biztosabbnak tűnik, hogy senkiben sem bízhat?
Manuel Carballo thrillerje történetében és fordulatosságában a világhírű Da Vinci kódot idézi fel, így a rejtélyekre, titokzatos összeesküvés elméletekre fogékony nézők számára tökéletes választás.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
Jani121 2016 nov. 12. - 22:22:45
Most látom, nemcsak az angol névelõk maradnak le az eredeti filmcímekrõl, hanem a spnyolok is
\"El último justo\"
Legalább is feltételezem, hogy az \"El\" egy névelõ :)
1/10
Rahar 2011 júl. 17. - 00:29:12 1/10 Előzmény Daydream Believer
Én is 1-esre értékeltem Paris Hilton filmjeit. De ez a gagyi alkotás is tõlem ennyit érdekel.
4/10
Daydream Believer 2010 jan. 27. - 17:17:30 4/10 Előzmény Rahar
Csatlakozom, tényleg nem volt túl jó film, hiányoztak belõle a fordulatok, az igazi izgalom, a tényleges összeesküvés, mint mondjuk a Da Vinci kódban. A vége túl vontatott volt, és a befejezést is lehetett sejteni (na jó nem az elejétõl, de akkor is...). A színészek tényleg elég gyengén játszottak, fõleg az amúgy nagyon helyes Ana Claudia Talancón fõleg amikor sírt... Az intelmed ellenére mégis megnéztem, mondjuk nem haltam bele, de én 4-esre értékelem, az egyest meghagyom Paris Hiltonnak :)
1/10
Rahar 2010 jan. 12. - 16:38:23 1/10
Érdekesnek ígérkezett a film, de sajnos egy egyszerû történetû, logikai hibákkal teletûzdelt cselekményvezetésû, gyenge színészi játékkal jellemezhetõ, B kategóriás filmrõl van szó. Annyira, de annyira primitív, bugyuta története van. Senkinek sem ajánlom a megtekintését, érdemes inkább lefeküdni szundikálni, mint ezt a filmet megtekinteni, annak legalább valami haszna van, no de ennek a filmnek. Nem szórakoztat, nem köti le a figyelmet, semmire sem jó, értéktelen bélsár. Ezért 10 pontból 1 pontra értékeltem.