A szél dühe

Bakancslistához adom
La collera del vento
spanyol-olasz western, 105 perc, 1970

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Marco és öccse profi bérgyilkosok, akik megbízást kapnak egy távoli kis falucskában: meg kell ölniük a hamarosan a faluba érkező felbújtó Tanítót, aki a népet az elnyomás elleni lázadásra szítja. A megbízó a helyi nagybirtokos,aki retteg az esetleges népfelkeléstől. Az álnok úr azonban elkövet egy végzetes hibát, és ígéretét megszegve, megöleti Marco öccsét. Marco bosszút esküszik, és megbízója ellen fordul. A lázadás így új erőre kaphat...
Az izgalmas western kitűnő szórakozás mind a spagetti western, mind Terence Hill rajongói számára, hiszen tőle eddig szokatlan szerepben láthatjuk viszont a kék szemű fenegyereket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Attila Gacsályi 2017 júl. 02. - 21:56:13 4/10
Hát, ez igazán szar volt.
goodboy 2010 aug. 06. - 19:24:28
Terence Hill legjobb westernje. És a vége megdöbbentõ.
10/10
mrhun2 2010 jún. 15. - 21:18:57 10/10
Na látom még nem írt ide senki :D akkor én írok elöször (majd 3 év múlva jó lesz visszanézni) A filmrõl annyit ahogy kijöt meg is vettem azelött is láttam már VHS átíratban így se sokkal jobb a kép de a film azelött marhanagy ritkaság volt nem is értem mér nem jött elöbb nagyon jó film ezért csak ajánlani tudom a western és föképp Bud Spencer és terence Hill kedvelõknek vagy ha csak Terenct kedveled akkor is nézd meg de akkor nem ajánlom ha csak a bunyós filmjeit szereted csakis akkor ha mindenféle komoly szerepbe is szereted terencet na a film 10/10 számomra és várom a további üzeneteket na további szép estét mindenkinek (megyek is Aranyesõ Yuccában-t nézni :D) Nem tom hogy jött ide:)