A túlon túl

Bakancslistához adom
Resan till Fjäderkungens Rike / Beyond Beyond
svéd-dán animációs film, 78 perc, 2014

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A túlon túl olyan gyerekfilm, amit a gyerekek és a szülők is egyaránt élvezhetnek. A kedves, kíváncsi és kalandvágyó kisnyúl, Johan története a fiatalokat és az időseket is magával ragadja.
Mikor Johan először útra kel, nem tudja, hogy az élet szabályait próbálgatja. Mikor megismerkedik Bill-lel, majd a Kapitánnyal, és végül a Tollkirállyal, valójában a törvényekről és a rendről alkotott különböző véleményekkel találkozik, és a szereplőkkel való érintkezés segítségével tanulja meg, hogyan kell a meglévő alapokat megőrizni és azokból építkezni.
Mind tudjuk, milyen, mikor valaki hiányzik, és azt is tudjuk, hogy különféle módokon kezelhetjük ezt a helyzetet. Johan optimista és leleményes megközelítése mindenkinek inspiráló, fiatalok és idősek számára egyaránt. A nézőkben a film megnézése után is az marad majd meg, hogy Johan megközelítésével nincs baj. Bár vannak szabályok, amelyeket meg kell tanulnunk, és törvények, amelyeket soha nem változtathatunk meg, hozzáállásunk segít mindent a lehető legjobban feldolgozni. Még akkor is, ha hiányzik valaki, akit nagyon szeretünk.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?