A Vadmacska új élete

Bakancslistához adom
Contra viento y marea
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói filmsorozat, 2005

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Natalia Rios egy csodálatos fiatal lány, aki a nagynénjével, Inezzel lakik egy gyönyörű városkában, Comalaban, a Mexico állambeli Colimában. A nagynénje férje, Arcadio, egy arcátlan személy, aki megpróbálja elrabolni és eladni Nataliát rabszolgának egy csapat gengszternek. Egyikük, Valente, megsajnálja az ártatlan fiatal lányt. Megmenti és együtt menekülnek, de hamar megtalálják őket a bűnözők. Valente szembeszáll velük, hogy Nataliának esélye legyen megszökni, de közben ő súlyosan megsebesül. Nataliának sikerül elmenekülnie és visszatérnie a nagynénjéhez, akit a halálos ágyán talál... Egy fordulatoktól hemzsegő izgalmas sorozat!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Natalia Ríos Soler
Sebastián Cárdenas Contreras
Eduardo Cárdenas Contreras
Imanol Balmaceda Sandoval
Zarela Balmaceda Sandoval
Ricardo Sandoval
Saúl Trejo Veneno
Sandra Serrano Rudell

Hozzászólások

Szerinted?
manten 2008 jún. 08. - 13:32:02
vadmack nyú lájf
natália1 2006 szept. 04. - 19:40:18
nekem is küldjétek el a véget sokkk pusssssssssy annak aki el küldi nekem a végét,mert én sem látam

cimem....:natalia1515@citromail.hu
natália1 2006 szept. 04. - 19:37:38
nagyon megköszöném itt az email cimem.

natalia1515@citromail.hu
natália1 2006 szept. 04. - 19:36:09
légyszi küldjetek videokt vagy képeket a sorozatról.köszi meghállálom!!!!!
frenirr 2006 júl. 13. - 19:20:23
nekem is kéne mert bizti h az utsó része oan jó mint az eleje mert a vége fele kezdett untatni a sori bevallom de az eleje naon tetszett jobban mint a vadmacskáé de azért az utsó részre kivi lennék az én e-mail címem: frenir@vipmail.hu
elöre is mindent kössz!
Arcelia 2006 júl. 04. - 21:49:29
Nekem is kellene légyszi. Én is a vihar miatt nem tudtam felvenni. Kérlek küld el nekem. A címem: missanyta@freemail.hu
luad 2006 jún. 30. - 20:37:11
szió!
megkérhetnélek, hogy juttasd el nekem valahogy a mai részt! elõre is köszi!
luad 2006 jún. 30. - 20:36:06
sziasztok!
megkérhetnék valakit, hogy az utolsó részt juttassa el nekem is. a vihar miatt nem tudtam felvenni. légyszike!
frenirr 2006 jún. 30. - 10:34:22
Igen az én részemre is elküldhetnétek az utsó részt...
mindenkit puszilok és aki elküldi nekem azt meg 1000x puszilom... :D
SorÁky 2006 jún. 30. - 09:52:35
Köszi
Ubulka 2006 jún. 30. - 09:28:07
Segítséget szertnék kérni! Nem sikerült felvennem az anyukámnak az utolsó részt! Ha bárki felvette és el tudná juttatni részemre annak nagyon örülnék!
ami 2006 jún. 30. - 08:46:31 Előzmény Arcelia
Apollonia egy fa ládába rakatta Nataliát, és ráraktak egy rakás szénát, de egy csövön keresztül kapott levegöt. Eduardot eltemették.Sebastián elment a bírtokra Natalia után és Duertó leütötte amikor épp Apolloniat fojtogatta.Mikor felébredt Sebastian akkor nagynehezen megtalálja Nataliát és kiszabaditja,közben segitségére siet régi ellensége és barátja Veneno.
Miközben mentik ki Nataliat, addig bent a házban Karlota és lánya beszélgetne é Karlota ugy dönt nem engedi a lanyat börtönbe mert nem lat eséjt a menekülésre, ezért megmérgezi nagyon szörnyü halállal meg hal, ez után magát is megmérgezi Karlota. Mire a birtokra ér Sandra addigra már halottak még Karlota fél percig él. Mindenki boldog , tervezik Natalia és Sebastian esküvöjét ami a égén nagyon szép. Sandrat romantikus vacsorával lepi meg szerelme és meg kéri a kezét.
Perla is elfogadja házassági ajánlatát a szerelmétöl.
A cigány lány is rájön hogy szereti a katonáját és ök összefognak házasodni.
Arcelia 2006 jún. 30. - 07:57:00
Az utolsó részt , ha akarod le is szedheted, a <a target="_blank" href="http://www.zone.ee/nataliatv" title="www.zone.ee/nataliatv">www.zone.ee</a> -rõl, de sajnos nem magyar :( Amúgy én csak itt láttam, mert nekem reggelre, gondolom a vihartól nem volt viasat :( De azért ebbõl is lehet sok mindent éreteni :) Remélem segítettem ::)
SorÁky 2006 jún. 30. - 07:34:21
Mi volt a mai (utolsó) részben?
Nem láttam):
Ha valaki leírja RÉSZLETESEN hogy mi volt annak megköszönöm!
anyeska 2006 jún. 29. - 15:43:57
igazatok van,ezek az utolsó részek voltak a legjobbak/mint általában a sorozatoknál/!sajnálni fogom,h holnap vége lesz!
majd holnap megnézhetjük a Happy-End-et!
Panni 2006 jún. 29. - 12:39:32
Szerintem is.
Panni 2006 jún. 28. - 19:10:11
Szerintem chole-nak nagyon is igaza van de én mind a két sorozatot szeretem még akkor is ha néha túl izék a szereplõk vagy túl csöpögõs 1 jelenet.
frenirr 2006 jún. 28. - 16:38:05
Kedves Vasemi!
Ami azt illeti sztem a csacska angyal jobb mint bármeylik vadmacska (elnézésüket kérem azoknak akik nem így gondolják és ezzel megbántottam õket)
Sztem a liliomlánynak is több jövõje van(megint elnézést...)
És még vmi... Amit a upc a drágább csomagokban kínál az nem nézett csatorna(kivétel:HBO) ezért nincs a drágbb csomagokban az rtl és a tv2..
yasmine 2006 jún. 28. - 09:47:31
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Isten ments, hogy vitába szálljak veled, nem célom.Mint említetted, ha ott dolgozol, jobban tudod a dolgok mögöttes hátterét.
Én csak nézõ vagyok, aki az egyszerû többségi emberek közt él, így leginkább innét tudok meríteni. Én úgy láttam, hogy annak idején a Valóság Show-k nyomták ki a nem is olyan rossz sorozatokat. Aztán amilyen gyorsan jöttek, el is mentek szinte ûrt hagyva.( Viasat akkor még nem volt nekem, így a "fõ két csatornára gondolok".)
Alíg fél éve költöztem más megyébe, így összehasonlítva a mûsor szolgáltatókat, nem lehet általánosítani. Az ár kategóriákról nem is beszélve. ( Egyéni szocprobléma, de internetet kellet választanom, mert egy magasabb csomag túl drága lenne itt együtt.)
Itt borzalmas a másikhoz képest. Szinte csak külföldi adókat fizetek, majdnem ugyanannyi pénzért. ( Sok házon látok is itt parabola antennát.)
Ezzel csak azt akartam bizonyítani, talán sokan így nem választanak másik csomagot, és nézik amire pénzük van. A szándék amit szeretnénk, nem találkozik azzal, ami van. De ha találkozna, nem lenne benne "jó üzlet".
Laci080 2006 jún. 28. - 09:10:13
Két fajta csatorna van amit prémium csomagban lehet, illetve érdemes adni: az egyik amit mindenki nézni akar, olyan jó a kínálata, és ezért még akár plusz pénzt is fizetne. A másik (ide tartozik a Romantica) aminek egy kicsi, de lelkes nézõtábora van akik a kedvenc csatornájukért kifizetik a magasabb havidíjat is. Viszont amirõl én tudok ott a szolgáltató elõfizetõi nyomásra rakta drágább csomagba, mert az alapcsomagba a helyet foglalta sokkal népszerûbb csatornák elõl. Akármilyen hihetetlen is nektek a mûfaj rajongóinak a dél-amerikai szappanoperák már nem igazán népszerûek.
A Csacska Angyal pedig minden délután veri a tv2 párhuzamos mûsorát a hírdetõknek fontos 18-49 éves korosztályban. Az ilyen paródia szerû szappanoperákkal lehet még kezdeni valamit. Nem véletlen, amíg ezelõtt pár éve a két kereskedelmi tv délutáni mûsoraiban rendszeresen szerepeltek ilyen sorozatok, ma pedig nincsenek. A Nézõk többsége megunta a semmit(illetve mindig ugyazat) mondó sorozatokat. Valljuk be, nem alaptalanul.
A legjobb hely ezeknek a délelõtti, kora délutáni mûsorsávban van.
Azt senki se várja, hogy valaha is fõmûsoridõbe fog kerülni egy ilyen sorozat. A tv2 próbálkozott anno a Vad angyal-al (vagy mi), de az is inkjább paródia-szerû, és nem "csöpögõs" szappanopera volt.
Összes hozzászólás