Álom és szerelem: Inga Lindström: Milliomosnak tilos a csók

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Millionäre küsst man nicht
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2004

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Lina férjhez akar menni a sikeres vállalkozóhoz, Tomas Lindberghez. Az esküvő előtt azonban smsben azt a kérést kapja, hogy semmiképpen ne menjen férjhez. Az üzenet aláírása ennyi: ?M?. Lina lemondja az esküvőt, mert úgy gondolja, az üzenetet egykori szerelme, Max küldte. Max azonban azt állítja, ő nem küldött üzenetet, emellett más nőbe szerelmes. Lina arra gondol, az üzenetet anyja, Agneta írhatta. Egy napon Agneta úszni megy, és megismerkedik egy rokonszenves férfivel. Az ember elkápráztatja. Nem is sejti, hogy az leendő veje.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Tomas Lindberg
Agneta Fredriksson
Lina Fredriksson
Max Milles

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2023 aug. 17. - 12:29:00 8/10
Lina a közelgő - a sikeres vállalkozóval, Tomas Lindberggel kötendő házasságára való készülődése közben titokzatos SMS-t kap, amelyben felszólítják, hogy ne menjen férjhez ehhez a férfihez.

Az üzenetet „M” betűvel írják alá…. Lina számára az egyetlen lehetséges feladó a gyermekkori szerelme, Max. Sietve lemondja az esküvőt, és elsiet Maxhoz. De a hajóépítő határozottan állítja, nem ő küldte azt az SMS-t, sőt már el is jegyezte a kissé mondén, Astrid Plantét. Talán édesanyja, Agneta lehetett, a szabadszellemű művész, aki amúgy nagyon is ellenzi a házasság intézményét?

Miközben Lina ki akarja deríteni a titokzatos SMS eredetét és Max iránti érzelmeit, Agneta megismerkedik egy szimpatikus férfival, amikor ott fürdik a tóban. Nem is sejti, hogy akit megkedvelt, az tulajdonképpen a leendő veje, Tomas, akit persze hogy nem ismert fel, hiszen eddig nem is volt hajlandó találkozni Tomasszal.