Álom és szerelem: Szerelem álruhában

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Die falsche Nonne
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 89 perc, 2012

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy árvaotthon rendfőnöke ellen több gyanús merényletet is elkövetnek, az otthont pedig apácák vezetik, ezért Mary nővér megkéri az unokahúgát, Sabrinát - egyébként rendőr -, segítsen nekik valamiképp.

A rendőrnő megérkezik az árvaházba, mint beépített ügynök, novíciaként, mint aki majd szeretne a rendbe belépni. A nagynénjén kívül a valódi kilétéről pedig senki sem tud semmit.

A gyerekotthonban az ál-novícia találkozik Tommal, egy vonzó külsejű építésszel, aki az apácáknak a restaurációs munkáknál segít, természetesen egy „Isten fizesse meg!” köszönömért.

Sabrina és az építész elképedve állapítják meg, hogy ugyanabban az internátusban laktak, tanultak. Sabrina csodálkozik, hogy Tom miért álnéven vállalkozott segítséget nyújtani az apácáknak. Majd megtudja, hogy Tom az édesanyját keresi, aki őt kisbabaként örökbe adta. Most pedig arra gyanakszik, hogy ez a személy valószínű a helyi rendfőnök, az otthonvezető lehet.

Vajon rejt-e valamilyen titkot a rendfőnökanya előélete, mielőtt magára öltötte a szerzetesi ruhát? Ki állhat a bűncselekmény, vagy merényletsorozat mögött? Talán személyes bosszú vezérli az elkövetőt?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sabrina Jones
Tom Richards
Editha nővér
Mary nővér
Beatrice nővér
Eliot Trent
Mr. Cranson

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2023 máj. 08. - 18:48:45 10/10 Előzmény grosz_i
(az első 5 db. kép nem ennek az epizódnak a képei)
napraforgó 2016 jún. 20. - 06:15:29
Nekem úgy tûnik, hogy a port.hu tartalomismertetõje, a cím, a fényképek és a szereplõlista köszönõviszonyban sincs egymással.
a tartalomismertetõ egy egéyz más filmrõl regél....
offtopic
ildimix 2016 jún. 19. - 18:06:38
A filmet mindenkinek ajánlani tudom aki még nem látta nagyon megható.