Álomhajó - Mézeshetek Marokkóban

Bakancslistához adom
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Marrakesch
6 éven aluliak számára nem ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2009

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az Álomhajó nászútszervezői, Marie és Daniel ezúttal Marrakeshbe kísérnek el két ifjú házaspárt, ahol legalábbis az első ránézésre - a házaspárok valahogy nem illenek össze.

A már régóta elvált klinikavezető, Holger Neubert a leendő feleségét úgy ismerte meg, hogy szaktanácsadóként segédkezett a fiatal nőnek, Natalie-nak a doktori diplomája megírásában. Hamarosan mindkettőjük számára világossá vált, hogy a korkülönbség ellenére igenis szeretik egymás, és az életre szóló kötelék mellett döntenek. Az MS Deutschland fedélzetén kötendő esküvőjükre Holger meghívta a fiát, Svent is, aki mégis amellett dönt, hogy apja 60. születésnapjára - odautazik az ünnepségre, amelyet a család régi barátja, Nicolas Bresson ménesében tartanának, Marrakeshben.

Svent persze sokkolta a hír, amikor megtudta, az apja újra megházasodik, és az ifjú felesége fiatalabb, mint ő maga. Sven félreérhetetlenül tudtára adja az apjának, hatalmas hibát követ el ezzel, és azonnal el is akar utazni. Natalie, aki Holgert őszintén szereti, tudja, hogy az apa számára milyen fontos a fiával való jó viszony, ezért megkéri Svent, adjon neki legalább egy esélyt, kísérje el őket a nászútjukra. A remélt megbékélés azonban elmarad. Ellenkezőleg: Sven ügyes trükkel eléri, hogy az apja kételkedjen Natalie szerelmében….

A másik pár, Claudia és Thomas Wagner a nászútjukra Jana, Claudia nővére társaságában kerül sor. Jana Thomas osztálytársa volt, és ő hozta a kettejüket össze. Dunduskám, mint ahogy Jana a kissé telt, eléggé molett húgocskáját csipkelődve nevezi, már gyerekkorától kezdve szerette, kényeztette a kishúgát. Hogy a menyasszonyi ruháját felvehesse, valamint, hogy imponáljon a férjének, Claudia fogyókúra tablettákat szerzett be, és rendszeresen szedi is azokat, viszont úgyszólván nem eszik semmit. A tabletták okozta egészségügyi mellékhatások pedig komolyan próbára teszik az ifjú pár kapcsolatát.

Így persze nem is csoda, Marie és Daniel alig győzik a munkájukat, hogyan tudjanak a két házaspár boldogságáról gondoskodni. Ráadásul Marie-t az egész út során egy rémálom gyötri, hogy valami szerencsétlenség éri Danielt… Daniel csupán csipkelődik, hogy Marie oktalanul lát csak úgy sötéten, és akkor megtörténik, amitől Marie rettegett. Daniel a sivatagban súlyosan megsérül, és Marie nem tehet mást, mint a szerelme életéért aggódik…

Stáblista:

Szereplők

Daniel Bergmann
Paulsen kapitány
Dr. Horst Schröder, a hajóorvos
Natalie Neubert
Holger Neubert
Sven Neubert

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 okt. 25. - 18:37:59 10/10
Valóban senkit sem érdekelnek az ilyen filmek? 3 szavazat mindösszesen?