Amerikai viszony

Bakancslistához adom
An American Affair
amerikai filmdráma, 96 perc, 2009

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Washington, 1963. Javában tart a kubai rakétaválság, ám ez a legkevésbé sem érdekli a tizenhárom éves Adamot. A kiskamasz a saját problémáival van elfoglalva. Egyik nap azután minden megváltozik. Az utca másik oldalán lévő házban megpillant egy gyönyörű meztelen nőt, aki felkelti kíváncsiságát. Catherine, a szőke bombázó most költözött a házba. Adamnak feltett szándéka, hogy mindent megtudjon az új szomszédjáról. Valószerűtlen barátság bontakozik ki az ártatlan fiú és a sokat megélt nő között. Ám Catherine titkos múltja megzavarja kapcsolatukat.

Stáblista:

Szereplők

Catherine Caswell
Adam Stafford
Mike Stafford
Graham Caswell

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Filmfanatic 2013 okt. 22. - 21:17:07 7/10 Előzmény pacica
Na,hát én most láttam a filmet.A számunkra (tengerentúliak) idegennek ható amerikai nemzetieskedõ-hazafias érzület jött át leginkább(mint oly gyakran).

SPOILER

Jó,hogy a vége nem volt pozitív,ez nagyon kellett,megdobta a filmet így a végén.

SPOILER vége

Nekem mégis kevés volt úgy egészében.
Vontatott,melodramatikus. Várja az ember ,hogy az elsõ fél óra után jön valami izgalmas,kiderül valami érdekes,de azt igazából hiába várja.Kár.Nekem nagyon tetszett az alapötlet,volt mondanivaló azért így is.De sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl.Elsõsorban egy jobb szereplõgárda kellett volna,mert ez a srác valahogy... nem tetszett nekem sem.Nem is tudom,miért.Nem fogott meg a játéka,a nõ jobb volt,a szülõk haloványak.Tényleg kár érte.
9/10
paroczip 2010 jan. 03. - 14:51:04 9/10
Nekem nagyon tetszett a film, nem vagyok egy filmkritikus, csupán egy nézõ. De szerintem érdekes volt, nem az a tipikus happy end.
Kreszcencia 2009 szept. 30. - 10:27:40
igazából semmi különös, egyszer nézhetõ, langyos. például ha rajtam múlt volna, én nem biztos, hogy csinálok ebbõl a sztoriból egy filmet, ráadásul ebben a történelmi környezetben, mert ebbõl a szempontból azért annyira nem volt érdekes vagy fontos. a nõ és a srác között kialakult barátság ?aranyos? volt, de gondolom az önmagában kevés lett volna. így is az volt. eléggé untam is sokszor, pedig nem túl hosszú.
a fiút játszó színészsrác nekem kicsit unszimpatikus volt, emiatt nem igazán tudtam megkedvelni a karakterét sem. catherine caswell meg érdekes módon hasonlított marilyn monroe-ra, biztos nem véletlenül.
de azért ez a szám elég retró:): http://www.youtube.com/watch?v=0l-GpISGBFY
fredi60 2009 szept. 28. - 08:12:33
tegnap elkezdtem, de nem voltam megfelelõ hangulatban hozzá és kb.10 percnél abbbahagytam
***SPOILER***
(amikor a csajszi megkéri, hogy az összes növényt irtsa ki a kertben)
***SPOILER VÉGE***

Majd máskor nekiülök ismét.
8/10
somate 2009 szept. 27. - 21:52:27 8/10 Előzmény pacica
Most néztem meg. Szerintem sokkal több van a filmben mint amit a leirat sugall. Nekem nagyon tetszett, érdekes viszonyok és kapcsolatok hangulatát, képét adja át.
pacica 2009 szept. 25. - 18:42:28
látta valaki? tartalom érdekes