Anakonda 2. - Királykobra

Bakancslistához adom
King Cobra
amerikai katasztrófa film, 93 perc, 1999

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az anakonda rossz lehet, de ez a példány itt még rosszabb! Burns doktor és titkos csapata kísérleti stádiumban lévő szert tesztel, mikor felrobban laboratóriumuk. A szer észrevétlenül megemeli az állatok és az emberek agressziószintjét. A tesztalany kígyó volt: a robbanással egy veszélyes mutáns szabadult el a féltve őrzött telepről, egy igazi biokémiai bomba. Sethnek hívják, a Föld két leggyilkosabb kígyófajtájának kereszteződéséből született: félig indiai királykobra és félig ázsiai csörgőkígyó, maga a megtestesült gonosz. A természettel nem lehet tréfálni: az emberiség ezt a leckét még mindig nem tanulta meg...

Stáblista:

Szereplők

Nick Hashimoto
Dr. Irwin Burns
Jo Biddle
Ed Biddle
Dr. Joseph McConnell
Ben Lowry

Hozzászólások

Szerinted?
lemezek01 2008 júl. 22. - 22:38:50
Ez a film itt mért anakonda 2 nek van kiirva?
Humpy 2008 jún. 30. - 21:47:58
Az elõttem szóló olyan jól el van saját magával, meg az elképzelt vitapartnereivel, hogy én inkább magára is hagyom.

Majd máshol, másvalakivel, másmirõl, máshogyan egy másik térben és idõben folytatjuk.

További jó rongyrázást.:))
Humpy 2008 jún. 29. - 20:13:47
Legjobb tudomásom szerint még nem. Ugyanis szoktam használni az ügyes kikapcs gombot. Persze, nézz nyugodtan ilyen filmeket, ha kedved leled bennük.
Azért tippként hadd mondjak annyit, az is számít, hogy a film közepe felé, csak a legvégén vagy az elsõ perc táján jössz rá, hogy amit látsz, az teljes képtelenség.:)
Humpy 2008 jún. 29. - 08:38:38
Hüllõrajongók figyelem! Ma lesz az M1-en David Attenborough: Élet hidegvérrel 3. része. Látványban és kalandban nem lesz hiány. Dramaturgia és hasznos ismeretek átadása szintén 10 pont.
Csak egy a bökkenõ: minden igaz benne. Azért, ne hagyjátok ki. A természet a legnagyobb rendezõ!)))
Humpy 2008 jún. 28. - 23:36:29
Igazat beszélsz. Már türelmetlenül várom, mikor készül el a következõ epizód, a titkos laboratóriumban készült királykobra és ember vagy tengeri teknõs és ember keresztezésébõl származó lény ámokfutásáról.
De az igazi az lenne, ha végre készülne egy ütõs film egy dögkeselyû és egy politikus keresztezésébõl származó mutáns lényrõl, amely a világra szabadulna. Na, azt én is megnézném. He-he-he.)))
Brambilla 2008 jún. 28. - 09:28:43
Már a címétõl rosszul vagyok. Nem vagyok egy biológus, de az anakonda, hogy lehet egyszerre királykobra is?
Bár biztos erre is van valami remekül kitalált történet, mondjuk titkos amerikai terülten végrehajtott orosz atomkísérletek miatt az USA-ban abszolút õshonos anakondának a DNS-szerkezetét átírta az általa felzabált királykobra mérge....
Humpy 2008 jún. 28. - 07:42:16
Jó kérdés. Amikor ennek a filmnek az ötlete kipattant a készítõk agyából (vagy a micsodájából) abban a pillanatban az emberi butaság eddig még nem látott új csúcsát vették célba. Minthogy a film elkészült, és a stábból senkit nem vittek el a diliházba, a csúcs meghódítása sikeres volt. Bravóóóó!
Amúgy a látvány csúcs szuper is lehetett. Ez mit sem változtat az emberi ostobaságot új magasságokba emelõ produkció megítélésén.
leopard26 2008 jún. 28. - 05:03:28
Most õszintén!Te mit néztél?