Annie

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai zenés vígjáték, 126 perc, 1982

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Nagy musical-siker a Broadway színházaiban, a filmvászonra álmodva... Annie (Aileen Quinn) tízéves, cserfes és tehetséges kislány az 1930-as évek Amerikájában. Mindenkit képes levenni a lábáról szellemes és értelmes csacsogásával. Miss Hannigan (Carol Burnett) hírhedt árvaházában nő fel, amíg egy megtépázott pénztárcájú és hírű milliomos kiválasztja és meg nem hívja villájába néhány hétre. A milliomos, a szőrös szívű Oliver Warbucks (Albert Finney) vonakodva bár, de örökbe akar fogadni egy kisgyereket, hogy javítsa a róla kialakult negatív képet. Annie kedvessége és tehetséges énektudása leveszi őt is a lábáról. Annie-t választja ki, de tudja, hogy a kislánynak mennyire hiányoznak igazi szülei. Ezért a milliomos pénzdíjat tűz ki az igazi szülőknek, ha jelentkeznek és bizonyítani tudják Annie-hoz való köteléküket. A gonosz árvaházi igazgatónő tervet eszel ki a pénz megszerzésére és felbújtja testvérét, Rooster-t (Tim Curry) és barátnőjét a szülői szerep eljátszására...
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Miss Hannigan
Oliver 'Daddy' Warbucks
Rooster Hannigan
Lily St. Regis
Ms. Grace Farrell/Mrs. Grace Warbucks

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
angeil 2010 febr. 06. - 00:21:20 Előzmény endre1952
Szia!

Az mtv-s változatot honnan lehetne megszerezni?
Nagyon jó ez a film, még kiskoromban láttam elõször, és azóta is keresem.
endre1952 2009 aug. 24. - 12:44:49 Előzmény Sharpi
Küldtem neked egy email-t egy hete, de nem válaszoltál.

Most õszíntén, nem tudom, rajtam kívül kitõl szereznél jó minõségû Annie DVD-t. Nekem megvan eredeti DVD-n is, de hivatalosan magyar szinkronnal soha nem jelent meg.

Endre
Sharpi 2009 aug. 16. - 10:05:08 Előzmény endre1952
Ezt a filmet én is régóta keresem. Nagyon jó film! Ha valakinek megvan kérem írjon! Elõre is köszönöm!
sharpi@citromail.hu
endre1952 2009 jún. 13. - 19:57:34
Keresem ennek a filmnek az RTL Klub vagy TV2 által sugárzott szinkronizált változatát. Akarmilyen zajos VHS felvétel érdekelne. Ha valaki felvette kazettára, írjon. A régi MTV szinkron megvan, azt nem keresem. Végtelenül meghálálnám!

endre1952@yahoo.com