Az elveszett elítélt (Az ártatlanság útja)

Bakancslistához adom
Lost Behind Bars
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai filmdráma, 2006

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Lauren Wilde, az elismert dokumentumfilmes az Oregon állambeli kisvárosba, Hillsdale-be utazik, hogy filmet forgasson Kevin Reese-ről. A férfit egy házaspár és három gyermekük hidegvérű meggyilkolása miatt ítélték halálra. Ő azonban nem emlékszik semmire. Miközben Lauren egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, olyan bizonyítékokra bukkan, amelyek megkérdőjelezik Reese bűnösségét. Az egyik munkatársának halála, illetve a kivégzés közeledte arra ösztönzi Laurent, hogy mindent egy lapra tegyen fel: meg akarja menteni a férfi életét és rámutat az igazi gyilkosra.

Stáblista:

Szereplők

Lauren Wilde
Gayle Lerner
Kevin Reese
Tom Redler
Amanda Watson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
pozsizsuzsi 2010 febr. 18. - 09:39:47 2/10
Hú ez de egy minõsíthetetlen gagyi volt. Mondanám, hogy nehogy megnézzétek, de felesleges, mert ez a discont kanadai hulladékbeszerzés egy darabja, gondolom az elsõ vetítés után el is hajítják.
8/10
raczandris 2010 febr. 18. - 02:52:45 8/10
Ez egy elég elfogadható film , csak valóban az elõtte levõ hülye telefonos játék (ami senkit sem érdekel ) miatt kár , hogy ilyen késõn adják .
Azt hiszik ,hogy összejön annyi bevétel az éjjel 1 órakor idõzített telefonos játékból , hogy megérje egyáltalán ?
Ki marad fent addig csak azért , hogy betelefonáljon és ne nyerjen ?
Sokan szívesen megnéznék este 8 -kor a filmet .
furbee 2010 febr. 17. - 21:53:10
01:50 ?? Ez komoly? Mégis kinek szánják....idióta banda!!!! Mert elõtte a jósolás meg az eféle marhaságok fontosabbak....ezt komolyan nem hiszem el.