Rengeteget hallhatunk arról, hogy a szénhidrátok kulcsfontosságúak vagy éppen veszélyes gyilkosok, melyek a gyulladásokkal, elhízással, cukorbetegséggel és szívbetegséggel hozhatók összefüggésbe. Az állami egészségügyi tanácsadók és orvosok, fogyasztó klubok, életmód bloggerek és dietetikusok ellentmondó tanácsai alapján mégis hogyan tudhatjuk, hogy az ebédre elfogyasztott héjában sült krumpli megfelelő táplálékforrás-e _ vagy éppen a megbetegedés és rosszkedv előszobája? Ebben a szórakoztató és tanulságos, egyórás dokumentumfilmben műsorvezetőnk, Xand Van Tulleken átvezeti a nézőket a szénhidrátok tudományának útvesztőjében _ teszi mindezt rengeteg megérzéseinknek ellentmondó, de tudományosan alátámasztott kivétellel.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások