Az otthon zöld füvén

Bakancslistához adom
The Green Green Grass
angol vígjáték, 2005

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Boycie (John Challis) a hírhedt Driscoll-fivérek elől menekül, és tisztában van vele, hogy csak akkor van reménye megérni az öregkort, ha még időben eltűnik.
Fogja hát vonakodó nejét, Marlene-t (Sue Holderness) és önfejű fiát, Tylert (Jack Doolan), aztán meg sem állnak Shropshire-ig, az isten háta mögötti farmig.
Boycie békés és nyugodt életre vágyik, így elborzadva veszi tudomásul, hogy a farmhoz háromfős személyzet is tartozik - Elgin, az intéző (David Ross), Jed, a földműves (Peter Hepplethwaite), és Bryan, a pásztor (Ivan Kaye).
Még nála is jobban kiborul azonban Marlene, mikor ezek a gazdálkodók meggyőzik férjurát, hogy igazán tökéletes hobbifarmer lenne belőle; Boycie pedig vásárol is egy bikát...
Gondot okoz a szomszédság is: a szókimondó és hazafias birtokos, Welshman Llewellyn (Alan David) kezdettől fogja utálja Boycie-t.
Tyler szerelmes lesz, mikor iskolába megy, és találkozik Rhian-nal (Karen Paullada), Marlene-t pedig teljesen összezavarja a sajátságos munkamorállal bíró házvezetőnő, Mrs Cakeworthy (Ella Kenion).

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
far vik 2010 dec. 03. - 14:36:35
Nagyon jó. Nagyon hülyék. Remélem, szinkronizálják, mint a "Halló halló"-t.