Az új legjobb barátom

Bakancslistához adom
A Girl's Best Friend
kanadai családi film, 88 perc, 2015

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Penelope mokány és leleményes tizenegy éves lány, aki a gyengélkedő édesanyjával, Francissel él. Hogy egy kis pénzt keressen, elvállalja, hogy takarítja a helyi rendőr kutyájának a kennelét. Gyorsan össze is barátkozik az ebbel, mígnem egy este kiszökteti a kutyát a kennelből, hogy meglátogassák az édesanyját, aki kórházba került. Cooper rendőr gyanút fog, és rájön, hogy a kislány egyedül él otthon. Amikor Frances állapota súlyosbodik, Cooper ráébred, hogy Penelope milyen szörnyű helyzetben van.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
alien1976 2016 jan. 26. - 20:38:13
Egy kimondottan jó sztorinak kezdõdött, és kedves kis film lett, de nekem szomorú volt. Tényleg aranyos kis családi filmet kaptam, de voltak vele gondjaim. A színészek az elején úgy adták a párbeszédeket, hogy majdnem kikapcsoltam a filmet. A rendõrség kutyatelepén ki - be sétáló kislányt hagyjuk, (lehet vagy nem lehet), hiszen ez egy családi film, így teljesen belefér. Aztán valahogy a színészek is megpróbálták kihozni a karakterbõl amit csak lehet.SPOILER * **** SPOILER *****
De a film végére nekem nem jött át a rendõrtõl az a szeretet, amit a kislány iránt kellett volna éreznie. De szerintem lehetet volna, a történetben, egy kicsit hamarabb elindítani az ismerkedést a rendõr és a kislány között. Egy olyan barátkozást bemutatni ami közel hozza egymáshoz õket. A film végén az utolsó pár perc nem kellett volna. Jobb lett volna a tûznél befejezni a filmet. Nem akarok sokat lelõni a filmbõl, ezért inkább nem írom le a végén kialakult problémát.
SPOILER VÉGE *************
De ezek ellenére, kedves megható film volt, kitartásról. szeretetrõl.