Személy

Kovács Áron

műsorvezető, színész
Született: 1973. május 19. (50 éves) (Magyarország, Budapest)

Budapesten született, tanári végzettséget szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. 1997 óta vezet műsorokat rádióban és televízióban, de zenészként és színészként is aktív. Olyan műsorok élén volt látható, mint a Szerencseszombat, a Popdaráló, az Áll az alku, A sztárok a fejükre estek, vagy az Észbontók. Elvált, két gyermek édesapja.

  • 2022
    Lángelmék 4.6 házigazda házigazda (magyar kvíz-show, 44 perc, 2022)
  • 2018
    Egy nap a világ 7.8 műsorvezető műsorvezető (magyar útifilm-sorozat, 2018)
    • VIASAT FILM:
      • szerda (márc. 20.) 03:00,
      • szerda (márc. 20.) 03:30,
      • csütörtök (márc. 21.) 03:00,
      • csütörtök (márc. 21.) 03:30,
      • csütörtök (márc. 21.) 07:10,
      • péntek (márc. 22.) 03:30,
      • péntek (márc. 22.) 06:05,
      • péntek (márc. 22.) 06:45,
      • szombat (márc. 23.) 06:05,
      • hétfő (márc. 25.) 02:50,
      • hétfő (márc. 25.) 03:20,
      • csütörtök (márc. 28.) 02:50,
      • csütörtök (márc. 28.) 03:15,
      • péntek (márc. 29.) 03:00,
      • péntek (márc. 29.) 03:25,
      • szombat (márc. 30.) 02:45,
      • szombat (márc. 30.) 03:10,
      • szombat (márc. 30.) 07:55,
      • vasárnap (márc. 31.) 03:25
    • Erdély TV:
      • csütörtök (márc. 21.) 16:20,
      • péntek (márc. 22.) 07:30,
      • szombat (márc. 23.) 11:30
    • Gyöngyösi TV:
      • vasárnap (márc. 24.) 16:20
  • 2008
    Popdaráló 6.3 műsorvezető műsorvezető (2008)
  • Sztárok a fejükre estek 3.2 műsorvezető műsorvezető
  • Overdose - A Futam 6.0 műsorvezető műsorvezető

Hozzászólások

1/10
szirgabor 2015 aug. 01. - 20:49:18 1/10
díszkretén
tdnetti 2010 nov. 02. - 21:30:36
Hali.
Nem õ vezette a Kifutó c. tehetségkutatót ?
Légyszi, ha van vmi infótok, hivatkozásotok errõl a mûsorról, osszátok meg velem!! Köszönöm! :)
8/10
~byabyanka~ 2010 jún. 04. - 09:59:08 8/10
Szerintem nem olyan rossz müsorvezetõ és vannak jó beszólásai is
mulao 2010 ápr. 24. - 07:38:14
Én annyira nem bírom, bár mintha mostanság már nem lenne annyira irritáló személy számomra, a Popdaráló klassz mûsor volt, de õ szerintem állandóan a gagyi poénjaival jött. Most az Álla az alkut vezeti, mintha itt már tapasztaltabb lenne, van valami zenekara is, szerintem nincs olyan jó hangja.
1/10
Kattrin 2010 ápr. 24. - 07:31:21 1/10
Fú, de mennyire nem szeretem ezt a pasast! Nem is hallgatom a mûsorát, pedig Vágó Piros aranyos, de így, hogy ott van ez a nyálgép is... Nem szeretem a stílusát. :P
csajszi xx 2009 jan. 31. - 21:38:23
A dumagép

Bárkit túlbeszél. Kovács Áron, a Popdaráló mûsorvezetõje mindig pörög, ha társaságban van, pláne ha szép lányok veszik körbe. Nekünk is dumált egy s mást.
JOY Interjú:

JOY: Délelõtt még anyaszült meztelenül mutogattad magad a Margitszigeten, mi meg nem tudtunk rávenni, hogy levedd az ingedet. Ez nem igazság...!
Kovács Áron: Ne vegyétek magatokra, de nem vagyok vetkõzõs fajta. Az a „põrén mutogatás” egyébként nem volt öncélú. A Popdarálóban elvesztettem egy fogadást, és csak betartottam a szavam. Én erre mindig nagyon ügyelek. Úgyhogy levetkõztem – és nem csak a nem létezõ gátlásaimat –, majd motorra pattanva mentem egy kört. A testem viszont a szezon eleji formáját mutatta, úgyhogy egyelõre ennyit engedhetek meg a szemeknek.

JOY: Akkor ezt ígéretnek vehetjük? Késõbb betekintést nyerhetünk a szezon végi formádba?
Kovács Áron: ...

JOY: Egyébként akkor is mindig betartottad a szavad, amikor udvaroltál egy lánynak?
Kovács Áron: Engem két dologért szeretnek a nõk, már ha szeretnek. Egyrészt amit kérdezek, azt azért teszem, mert tényleg érdekel a válasz. Másrészt amit mondok, azt úgy is gondolom. Nem szeretek hátsó nagy kanyarokkal dolgozni, rögtön a lényegre térek.

JOY: Hogyan bókolsz?

Kovács Áron: A világon a legegyszerûbb, ha azt mondod valakinek: „Gyönyörû vagy!” De ezt persze úgy kell mondani, hogy abban benne legyen, tényleg így érzed. Sosem a „mit”, hanem a „hogyan” a lényeg!

JOY: És tényleg nem tartod magad szexi pasinak?
Kovács Áron: Szexi legyen egy csaj, egy bugyi, egy pillantás. Pasira mondják inkább azt, hogy macsó, jóképû vagy szívdöglesztõ. Ez már klassz érzés.

JOY: A Claudia-show-ban csak úgy néztél, amikor a Ciccolina tanácsokat adott, milyen gyümölcsökkel tálald magadnak a feleségedet, amiket majd leehetsz a testérõl.
Kovács Áron: Bevallom, régi vágású srác vagyok. Fölteszem az asztalra, aztán hadd szóljon... Ott gyümölcsnek helye nincs. Én malackás álarcot se veszek fel ahhoz, hogy jól érezzem magam. Azt persze nem állítom, hogy egy jó kis harisnyakötõ vagy egy nõvérkés kosztüm nem indít be... Mármint a csajon.


Az interjú folytatását a JOY júniusi számában olvashatod.
csajszi xx 2009 jan. 31. - 21:34:11
×××Szia×××. Igazad van,tényleg ♥Áron♥ van a klippben. Olyan cuki,abban a pap ruhában :-). És még táncol is egy kicsit benne. Am,régebben is láttam ezt a klippet,de akkor még nem nem tudtam ki az az Áron. Szerencsére megismerhettem :-)
Jah,és ×××köszih×××
csajszi xx 2009 jan. 26. - 15:32:35
Igen?? Hát ezt meg kell néznem...,remélem tényleg õ van benne,mert hát Áron imádnivaló(L)(és nagy rajongója vagyok.Am,köszi,hogy szóltál.
csajszi xx 2008 dec. 24. - 20:13:53
♥♥♥♥
csajszi xx 2008 dec. 24. - 20:05:43
Boldog Karácsonyt és Boldog új évet kívánok Áron!!!
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:36:03
Hogy viselted a hosszú repülõutat?
Az szörnyû volt. Mondjuk végig félálomban voltam, így azért kibírtam. De embert próbáló a dolog, az biztos. Budapest, Dubai, Bankok s végül Phuket. Hosszú volt. Dubaiban kellett átszállni, ahol vettem is egy csokit. Elmondhatom, hogy már vásároltam Dubaiban. Ezen akkor is jót mulattam.

Phuketi panoráma. Az öblök egy-egy nyaralóhelyet jelentenek. Kata Beach a legbarátságosabb partszakasz.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:35:11
Milyen érzésekkel érkeztél az országba?
Thaifölddel kapcsolatban voltak bennem averziók. Az emberben élnek bizonyos sztereotípiák errõl a helyrõl. Nem sokat tudtam róla. Nem tudtam, hogy érdekel-e egyáltalán. Mert Rómánál ez nem kérdés, de ez a keleti világ…

Úszópiac Bangkok mellett. Kihagyhatatlan látványosság - igaz csak a turistáknak szól, akik busszal érkeznek és busszal mennek tovább.

Nem is gondoltam, hogy érdekes lehet a számomra. Nem volt egyértelmû. Mert a természeti szépségek vonzottak, de emellett kérdéses volt, miután leginkább csak a filmekbõl ismertem az országot. Hatmillió biciklist, büdös, koszos várost, maszkos embereket láttam csak, és az nem vonzott. Nem tudtuk, hogy mi az igazság, de kiderült, hogy bennem egy rosszabb kép élt, mint amilyen valójában. Aztán tájékozódtunk és kiderült, hogy korán sem csak errõl van szó. Például nagyon érdekes, hogy a szegénység gyönyörûen megfér a pompa mellett, és egyáltalán nem zavaró vagy természetellenes módon. Senki nem nyomult, senki nem volt erõszakos. A szegénység is inkább csak puritánság náluk. A buddhista ember máshogy szegény, mint egy nem buddhista. Legalábbis én így látom. Amennyire ennyi idõ alatt meg lehet ismerni egy országot, megismertük. A sztereotípiák elsorvadtak. Ugyanakkor biztos, hogy vannak olyan helyei is, ami nem annyira kellemes, de ebben a tíz napban mi nem találkoztunk ezekkel.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:33:34
Mivel közlekedtetek?
Miután megérkeztünk a szállásra, elsõ dolgunk a motorbérlés volt. A motor egyébként is fontos az életemben, de Phuket felfedezésére nem lehet jobb eszközt találni. Aki motorozott már életében, az sejtheti, hogy milyen érzés a dzsungelben és a tengerparton tépni. Kivezet egy út a dzsungelbõl a tengerpartra, egyszerûen elképesztõ élmény volt. Spa szállodában laktunk, de a Spa részét nem használtuk, arra ott volt a tenger. A fák magasságában épült bambuszból készült apartmanban szálltunk meg. Nem hittük el. Csodálatos volt. Tíz méterre volt a tenger. Ráadásul olyan szakaszon voltunk, ahol az ár-apály változása miatt olykor át tudtunk menni a szemközti szigetre, de visszafelé már volt, hogy úsznunk kellett. Hihetetlen volt. Bejártuk a szigetet a Chopperrel, amit lehetett megnéztünk. Mi amúgy is menõsek vagyunk. Ha valahova megérkezünk, feltárjuk a szépségeit. Inkább felfedezõk vagyunk a kedvesemmel, mint parton fekvõ sört iszogató passzív turisták.

Áronék szállodája. Pici házak, nagy romantikával.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:32:29
Milyen állatokkal találkoztatok?
A párom nagy állatmentõ, ezért az állatok nagy szerepet játszanak az életünkben. Elmentünk egy gibbon rehabilitációs központba, de megnéztük az elefántokat is. A dzsungel sem maradhatott ki, ahogy az állatkert sem. Itt óriási élmény volt, hogy egy pici oroszlánkölyök az ölünkbe ülhetett. Olyan volt, mint Szimba. Hatalmas élmény volt, hogy simogathattuk. Olyan élményekkel gazdagodtunk, hogy a fal adta a másikat. Képzeld el azt a szitut, hogy egy kutya méretû oroszlánkölyök ül az öledben. Sajnáltuk persze, hogy állatkertben él, de azt láttuk, hogy nagyon jól bánnak vele és a többiekkel is persze. A keleti kultúra egyik sajátossága egyébként, hogy minden állattal jól bánnak. Néhány elvetemült emberen vagy csoporton kívül a thaiföldi ember a legutolsó állatot is szereti és tiszteli, nem hagyja magára. Tehát, nem is olyan rossz Thaiföldön kóbor állatnak lenni. Van mit enniük, nem bántja õket senki. Csak egy kisebb negatív élmény ért minket az állatokkal kapcsolatban. Elmentünk a gibbon mentõ helyre is, ahol most már jó kezekben vannak az állatok, de õrületes állapotokból hoztak ide majmokat. Örökbe fogadtunk ott egy kis gibbont, Csárlit. Rendszeresen kapunk értesítést és képeket a fejlõdésérõl. Szoktunk nekik adományt küldeni, nem nagy összeget, de valamit mindig.

A thai majmok - Áron szerint - a magyaroknak köszönhetik a jólétüket.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:31:34
Jól bírtátok a helyi konyhát?
Semmire sem figyeltünk az intelmek ellenére, ehhez képest csak akkor lett már has bajunk, amikor haza jöttünk. Minden jó volt, pedig nem ittunk rövidet sem megelõzésre, oltásunk sem volt.

A hõmérséklet,- és idõkülönbség? Azt azért megérzi a szervezet…
Én biztos, hogy elõzõ életemben valami tengeri helyen éltem, mert nincs olyan vízparti rész, ahol ne érezném magam azonnal jól. Így az idõeltolódás sem viselt meg. A meglévõ averziómmal érkeztem erre a helyre. Majd mikor hátamon a zsákommal lenéztem a vízre, a környezetre, azt éreztem, hogy haza értem. Nagyon rendben volt minden. Egy szál ingben egész nap, mi kell még?

Szárított halak egy autó motorháztetején. Ezt a csemegét azért Áronék sem kóstolták meg.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:30:08
Milyen helyeket fedeztetek fel? Miket láttatok a környékbõl?
Túráztunk össze-vissza. Megnéztük azt a szigetet is, ahol a Part címû filmet forgatták. (Phi Phi Leh) Láttuk a James Bond sziklát. De megálltunk útközben egy olyan helyen is, ahol kajakkal be tudtunk menni a tengerbõl kiálló sziklák belsejébe. Az egy külön világ. Átmész egy sziklabarlangon, ahol egy külön öblöt, egy teljesen más világot találsz. Nagyon érdekes volt. Találkoztunk kinti magyarokkal is. Még a neten találtunk egy ottani magyar éttermet. Csak beköszönni terveztünk, de aztán kiderült, hogy õk utakat is szerveznek és olyan helyekre is visznek utasokat, ahová más nem. Velük mentünk végül a sziklák közé is. Varázslatos volt. Visszafelé megálltunk egy szigeten, ahol szabadon élõ makákó majmok élnek. Az a vicces, hogy ezt is ez a magyar csapat fedezte fel. Látták, hogy ezek a majmok nagyon barátságosak és szívesen veszik az etetést. Miután elég nagy a hajóforgalom erre, a helyiek egy idõ után kiszúrták, hogy a magyarok idõnként megállnak itt. Mikor látták, hogy viszik a turistákat etetni és nagy a hancúrozás a majmokkal, így õk is megálltak. Mára már igen nagy a forgalom, aminek a majmok örülnek a legjobban, mert folyamatosan banánnal tömik a hasukat. Érdekes, hogy a magyar leleményesség itt is lábat vetett.

Áron és James Bond sziklája a Phi-Phi-szigetnél.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:28:44
Mi a véleményed a helyiekrõl? Vicces volt, hogy egyáltalán nem beszélnek nyelvet, még az angolt sem. Azt gondoltuk, hogy egy Spa hotelben ez elvárható volna, de ez nem így van. Az sem értették meg, hogy orange juice. Csak kézzel-lábban jutottunk valamire. Mindamellett nagyon kedvesek. Érzõdik rajtuk, hogy a kommunikáció nekik nem kellemetlen feladat, csak egy megoldandó rejtvény. Nagyon aranyosan állnak hozzá, minden pironkodás nélkül. A megoldásra törekedtek. Aki mégis beszélt angolul, az is nagyon furán. Valószínû, hogy nem sok mássalhangzó van a nyelvükben, mert szinte nem lehetett megérteni, hogy mit mondanak. Amikor egy tuk-tukossal (helyi motoros taxi) el akartunk jutni az utolsó napon a reptérre és leálltunk vele alkudozni, alig értettük meg, hogy mit mond. Mert az, hogy áj ándre, az nem igen hasonlít semmire. Kiderült, hogy ez a five hundred volt igazából. De mire erre rájöttünk? Néztünk egymásra, egyikünk sem értette. Jót mulattunk rajta.

Thaiföld egyik nevezetessége a masszázs. Voltatok ilyen kényeztetésen?
Annyiban csak, hogy épp Thaiföldön voltunk, mikor egymást masszíroztuk. Gondoltunk rá, de nekem ez nagyon intim. Csak a kedvesem érhet hozzám. Számomra még a fodrász is ilyen. Elég nagy elszántság kell ahhoz, hogy más masszírozzon meg, mint a párom, ezért ezt kihagytuk. De e nélkül is csodálatos bõ egy hét van mögöttünk.

Áron, barátnõje és Szimba a kisoroszlán. Kutyusként bántak a nagy cicussal.
csajszi xx 2008 dec. 06. - 23:27:04
Ázsia mindenki számára egy kicsit misztikus, egy kicsit távoli, és nem csak messzesége miatt. Áron tele kétséggel, de annál nagyobb kíváncsisággal vágott neki a thaiföldi útnak. A végére minden kételye elszállt, s többek között egy majmocska pótszülõjeként tért haza azzal, hogy ide még egyszer majd vissza kell menni…

Miért pont Thaiföld lett a nyaralásotok helyszíne?
A kisfiúnk megszületése elõtti utolsó nyaralásunk volt Thaiföldön. Nem szervezetten mentünk, az internetrõl találtuk az utat. Phuket érdekelt minket a legjobban, így oda mentünk. A bulis helyek nem igen izgatnak minket, bár sokan fõleg az ilyen élményt keresik ebben a térségben. Minket inkább a hely kulturális és természeti oldala érdekelt, ezért döntöttünk e mellett. Partyn egyáltalán nem voltunk, fel sem merült. Ahogy a szex-negyedek és az ehhez hasonló szórakozóhelyek sem hoztak minket lázba. Ezek nélkül is felejthetetlen napokat töltöttünk ebben a csodálatos országban.

Kovács Áron, a TV2 sztárja kedvesével bejárta a Phuket-környéki szigetvilágot.
csajszi xx 2008 dec. 03. - 19:07:50
Születési idõ: 1974.
Születési hely: Magyarország
Nem: férfi
Ország: Magyarország
kategória: média
foglalkozás: mûsorvezetõ

leírás: A TV2 (Mobil Party), az MTV (Luxor Show) és a Juventus Rádió mûsorvezetõje. Karaokekirálynak is nevezik. Egy gyermeke van.

Haj: barna
Szem: zöld
Magasság: n/a
Súly: n/a
Családi állapota: házas

Hobbi: motorozás, snowboard
Kedvencek: Hobo, Neoton Família
csajszi xx 2008 dec. 03. - 19:02:10
A 10! kiverte a biztosítékot.
A magyar sztároknak fel kell nõniük egy ilyen mûsorhoz. Meg lehet sértõdni, de a tények makacs dolgok – mondta Áron, aki szerint sztárjaink túl kényesek. – Én nem félek senkitõl! – tette hozzá. Dukai Regina (25) öt, Debreczeni Zita (27) két adásra szerzõdött, ám õk nem osztják Áron véleményét, és nagyon sajnálják, hogy még a barátaikat is megbántották. Fõként hogy tudják: megeshet, hogy nekik kell eltûrniük a nem mindig hízelgõ kritikát.
Összes hozzászólás