Big Daddy Wilson & Mississippi Grave Diggers

Bakancslistához adom
magyar koncertfilm, 38 perc, 2004

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Ez a zene a reneszánszát éli a világban, a hitről és az érzékek játékáról mesél. E két együttes tagjai különböző bluest játszó bandákból keveredtek ki és több országból jöttek össze, úgy, mint az USA, Németország és Magyarország. A zenei gyökerek a blues, gospel és country termékeny talajából táplálkoznak. A témát és a hangulatot a mesés '20-as évek adják, s a helyszín Kapolcs. A legendás hírű Big Daddy Wilson színesbőrű előadó játéka senkihez sem hasonlítható, egyénisége és lelke egyből magával ragadja a bluesért rajongókat.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
meg17 2010 júl. 25. - 18:50:42 Előzmény Scorpion
Kedves 'Scorpion'!

A port-hu-n olvastam egy régi hozzászólásodat, amiben írtad, hogy megvan neked két cd is Big Daddy-tõl.
Ha még mindig megvannak ezek a cd-k, akkor kérlek nem tudnád valahova feltölteni, pl hotfile, stb.? Nagyon örülnék neki.:)
Nekem pl a Love is the Key c. új albuma van meg. Szívesen feltöltöm neked cserébe, ha kell. Vagy még van jó pár blues albumom. Ha gondolod küldök egy listát.:)

Írtam az e-mailcímedre is, de nem ment át.
Mariann
10/10
gregzzblog 2008 ápr. 09. - 22:44:44 10/10 Előzmény puccetti
en is 2005-ben lattam oket eloszor a PECSA-ban megrendezett blues fesztivalon. sajnos nem tudtam vegig maradni, ha jol emlekszem, o volt az utolso eloado, akit lattam. tenyleg felejthetetlen!
van font hat video a youtube-on: http://www.youtube.com/user/bigdaddywilsonb
itt CD-t is tudtok rendelni potom 2500 forintert: http://crossroads.mentha.hu/hun/publications/blues.html
iszatyi 2006 febr. 08. - 12:59:07
Jó lenne ha ezeket a koncerteket nem ilyen kora hajnali idõpontban adnák le,talán azok is ingert kapnának rá akik még nem ismerik ezt a zenét,de akik ismerik azok nagyon jól tudják,hogy milyen!Kiváncsi vagyok mit ad vissza egy TV-felvétel,mert ott a helyszinen Baján nagy hatással volt rám!Aki megnézi annak ugyan ezt az érzést kivánom!
Scorpion 2006 jan. 14. - 23:20:35
Én tavaly tavasszal Gyõrben láttam õket és csak megerõsíteni tudom az általad írtakat. Vettem mindjárt 2 CD-t is tõlük...
"willy21@axelero.hu" a címem.
Ave! :))
puccetti 2006 jan. 13. - 14:40:11
ez a csapat 2005-ben volt a Szigeten, tátott szájjal hallgattuk, iszonyatos tombolás volt utána, alig akarta õket elengedni a nép. hihetetlen jók, tényleg a vérükben a zene és nem valami elborult, elvont enticsapat, hanem jó öreg vérbeli bluesmuzsikusok ismert, jól bevált dalokkal - persze lehet,hogy ez csak abban a felfokozott hangulatban tûnt ilyennek, de nekem ez a koncert tetszett a legjobban az egész Sziget alatt, pedig láttam vagy ötvenet. úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a jó kis hagyományos fekete bluest.
ja és ha valakinek van tõlük CD-je, tegye meg, hogy átlök egy emilt...