Brigsby mackó

Bakancslistához adom
Brigsby Bear
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, filmdráma, 100 perc, 2017

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A 25 éves James a Brigsby mackó nevű gyermekprogram keretében nőtt fel egy a világtól elzárt helyen. Brigsy mackó jelenti számára a világot, mindent, amit tud róla, ebből a programból szerezte, valósággal összenőtt vele. Egy napon azonban minden megváltozik. Rendőrök törnek rá, és kiemelik a kis világából, majd megpróbálják elmagyarázni neki, hogy az egész addigi élete hazugság volt. James visszakerül a valóságba, az igazi családjába, a beilleszkedés azonban nem teljesen zökkenőmentes.

Stáblista:

Szereplők

James Pope
Ted Mitchum
Greg Pope
Louise Pope
Aubrey Pope
Detective Vogel

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
sexykex 2019 aug. 05. - 07:11:34 3/10 Előzmény LalolibTV
Amit elkezdek, többnyire befejezem. Ráadásul van egy kevés aszkéta hajlamom is. Ez a film az IMDb-n közel 13800 nézői vélemény alapján 7,3-as pontszámot kapott – gondoltam majd csak kialakul, de hamarabb vége lett, mielőtt ez megtörténhetett volna.
LalolibTV 2019 aug. 01. - 15:28:13 Előzmény sexykex
Ki mondta, hogy nézd végig? Tán önmarcangolási akcióban fogtál?
3/10
sexykex 2019 ápr. 07. - 07:05:14 3/10
Szentséges Szűz Anyám! Ez meg mi volt? Miért kell nekem a világ összes szemetét végignéznem? Most legalább tudom, hogy milyen az, amikor a farok csóválja a kutyát. Nem a világ változtatja meg Jamest, hanem James a világot.
Egy érdekes gondolattal találkoztam a közelmúltban: „Az absztrakció, a fikció alkotásának képessége és az arról való kommunikáció, a szimbólumok alkotása jelentette azt a kognitív fordulatot, amely a paleolit forradalmához vezetett. A fejlett kooperációval kezdődött, a csoportos vadászat helyezte a Homo sapienst a tápláléklánc élére, de a közös képzeletbeli világokban hívő emberek a korábbi száz-százötven fő helyett immár milliószámra tudtak együttműködni közös célok elérése érdekében.”
Ezt addig értettem, hogy kiagyaltak különféle vallásokat. Utána olyan nem létező dolgokat írtak le, amit később valaki megalkotott és az hétköznapivá vált. Na, ne már! A végén kiderül, hogy ez a mi egész földi létünk egy mese és én a Kryptonról jöttem?
10/10
Zoldtraktor 2018 okt. 26. - 16:52:35 10/10
G*ci jó film!! Atya úristen aki eszt kitalálta, k*rva isten b*ssza meg! 10/10 Oszkár díj