Buli van!

Bakancslistához adom
Mission Hill
amerikai rajzfilm sorozat, 20 perc, 1999

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A sokszoros Emmy-díjas alkotócsapat - Bill Oakley és Josh Weinstein, akik legnagyobb sikereiket a Simpson család megalkotásával aratták - most a tizen- és huszonévesek világa felé fordul. Legújabb filmjük főhősei iskolásfiúk: Andy és a barátai, akik mindent elkövetnek, hogy Andy öccsét bevezessék a felnőttkor és a világváros rejtelmeibe.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Andy French hangja
Kevin French hangja
Jim Kuback hangja
Posey Tyler/Natalie Leibowitz-Hernandez hangja
Gus/Mr. French/Stoogie hangja

Hozzászólások

Szerinted?
sipka 2009 jún. 19. - 00:03:34
Fúúú, de bírtam ezt! Bár csak 13 részt élt meg, amit máig se értek, mivel pöpec kis sori volt. Emlékszem, hogy mindig késõ éjszaka adták úgy 2:00 körül, és alig tudtam ébren maradni. De nem zsörtölõdtem emiatt, hisz legalább leadták, ami egy igazán jó cselekedett volt az (akkori) RTLklub részérõl. Ma már semmibe sem veszem a csatornát, hisz egymásután pakolgatja a szarabbnál szarabb szarokat, és ha véletlenül valami jó kerülne terítékre, azt is úgy megkurtítja, hogy csak a filmcím és a stáblista marad belõle.
Na mindegy. Aki netalántán infóhegyekkel rendelkezik a "Buli van!" jelenlegi sorsáról, azt örömmel venném :) Igazi kis tabudöntögetõ sorozat a "Simpson család" alkotóitól. Megéri megnézni :D

www.youtube.com/watch?v=z6f3SmfZSII