Castle Rock

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm, 81 perc, 2000

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Andy (Alana Austin), a féktelen, középosztálybeli, külvárosi lány, Castle Rock Park hatalmas vadonjában reked, amikor nagyapja szívinfarktust kap. Magányát és félelmét csak hűséges kutyájával, Farleyvel tudja megosztani. Viszont később összetalálkozik egy másik tévelygő lélekkel, Antonioval (Roger Velasco), a jóképű csavargóval, aki a rendőrség elől menekül. A különbségeiket félre kell tenniük, és össze kell tartaniuk a túlélés küzdelme során, különben odavesznek a vadonban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
emberz 2009 aug. 30. - 16:14:08 Előzmény laborador
"... Castle Rock Park hatalmas vadonjában reked..." Azt a k... héccencségit neki! El tudom képzelni, hogy Amerikában a Park nem ugyanazt jelenti, mint itthon, de ezt a dumát itthon olvassák. Szó szerint meghül az ember ereiben a vér, amikor az ehhez hasonlóakat olvassa. Tudjátok, arra a hányinger-közeli állapotra gondolok!
1/10
laborador 2009 aug. 17. - 16:30:05 1/10 Előzmény travelcsanel
Pedig nyugodtan bánthatnád ezt a csatornát, ugyanis a gagyi és idegesítõ szinkront õk készíttetik! Én be is tiltanám õket, ha rajtam múlna. Rendkívül idegesítõ, hogy egy általam régóta keresett filmet kezdek el nézni, és két perc múlva õrjöngve kell elkapcsolnom a nívótlan és gusztustalan szinkron miatt!
1/10
travelcsanel 2009 aug. 15. - 07:33:37 1/10
egyre biztosabb vagyok abban, hogy valaki idõrõl-idõre végighalad a movies24 filmjein, és mindenhol megejt egy 10/10-es értékelést, csak úgy, auftakt gyanánt. persze a nézõk érdeklõdésének felkeltése szempontjából valóban nem mindegy, hogy például ez a film a maximumról indul, vagy az általam megítélt 3 pontról. nem beszélve arról, hogy sok-sok szavazat szükséges egy nyitó 10-es a kompenzálásához – és így sok-sok idõ kell ahhoz is, mire nem csalódik az, aki a port.hu szavazataira alapozva választ tv-mûsort. de csak abban az esetben, ha mindig mindenki a szívére hallgatva értékel. én most az eszemre hallgatok, és nyomok egy elégtelent! (viszonyításként: az imdb-n jelenleg 5,4/10-en áll a film, 50 szavazat után., itt 5,5/10 lesz, amit 2 vokssal értünk el – és ez az 5,5 igen közel van ahhoz az ideális állapothoz is, amikor ez a 2 megkérdõjelezhetõ voks még nem született meg.)
nem akarom bántani a csatornát, mert lehet, hogy a világon semmi közük a dologhoz. inkább az aktivistának üzenném, hogy hitelesebb lenne a ténykedése, ha legalább néhány szót idefirkantana – mondjuk, hogy szuper homokos a sivatag, vagy õrült szexis a nagypapa, esetleg, hogy a remek filmzene még a pocsék szinkront is feledteti –, mert ezek a légüres térbe kilökött 10-esek... hááát, minimum gyanúsak.
találomra megnéztem a jövõ heti kínálat néhány darabjának oldalát, és elég sok filmnél tapasztaltam ugyanezt. ezzel együtt nem fogok mindig mindenütt – szó szerint – ellenpontozni. egy efféle keresztes háborúhoz nincs sem elég elhivatottság, sem elég kitartás bennem, ráadásul még az is lehet, hogy tévedek. tulajdonképpen csak jelzésnek szánom ezt az egészet.