Cinkosok

Bakancslistához adom
Cómplices
chilei tévéfilmsorozat, 2006

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Romantikus vígjáték, amelyben az excentrikus milliomos, Harvey Slater miután megtudja, hogy kiskorában örökbe fogadták, felkerekedik, hogy megkeresse Chilében élő, biológiai szüleit.
Soledad Mendez és lánya Andrea, a két gyönyörű szélhámosnő, akik amint neszét veszik Harvey tervének, elhatározzák, hogy eljátsszák a férfi családját, hogy a gazdag amerikai pénzét megszerezhessék. Céljuk eléréshez összetrombitálnak egy csapat klasszikusan dél-amerikainak kinéző embert is, hogy minél hitelesebb legyen az átverés.
A játszmába bevont "családtagoknak" persze fogalmuk sincs Soledad igazi tervéről, ők abban a meggyőződésben élnek, hogy a bolond gringo rendelte meg az egész hajcihőt.
A történet persze nem úgy alakul, ahogyan azt a két nő kifundálta.

Stáblista:

Szereplők

Soledad Méndez
Harvey Slater
Gerardo Martínez
Andrea Riquelme
Gonzalo Mardones
Alejandra Loyola

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
yory1234 2010 máj. 19. - 22:29:42
Egy kis kiegészítés és helyreigazítás: Soledad nem a saját számlájára utalta a nagy összeget, hanem visszautalta a Gringó számlájára. Utána pedig, amikor kiderült, hogy a Gringó kihívta a rendõrséget, elszökött, majd a lányával egy újabb átverést kieszelve továbbálltak.
10/10
intellectuel 2009 jún. 26. - 21:25:14 10/10
Sziasztok ! elõször is üdvözõllek ezen az érdekes és színvonalas mûsorismertetõ oldalon, ahól érdekes viták és nézetek láthatnak napvilágot. nem húzom tovább az idõt ; megmondom miért írtam neked. régóta követem figyelemmel a complicies nevû sorozatot a romantica zonén, és arra figyeltem fel valamelyik szombat reggel, hogy már nem adják. sajnálatos módon lemaradtam a végéröl. kár ! pedig a végéhez közeledve igen érdekes volt. ha nem lenne túl nagy kérdés kérlek írd meg mi lett a vége, vagy ha megírták valahol légy szíves mond el hol. az idõs nõ hozzáment a gringóhoz? az a metroszexuális elvette a titkárnõjét? elõre is köszönettel
10/10
Boyocka 2008 dec. 16. - 17:23:54 10/10
Sziasztok!

Annyira nem volt rossz de a végét nagyon elrontották.. milyen befejezés az ilyen?????
Úristen..
Én azt hittem összejön Soledad Harbival és Andrea pedig azzal a másikkal...de rossz istenem...kiábrándító
cata 2008 okt. 31. - 11:35:29
Jó ez a sorozat,nem vagy egyedül. De szerintem a klón az egy kicsit jobb nézd meg az oldalam ha érdekel, de még nincs teljesen kész:www.oclone.eoldal.hu