Csak szeretőknek

Bakancslistához adom
For Lovers Only
amerikai romantikus dráma, 87 perc, 2010

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy szerelmes férfi és egy nő története. Yves-t, a fényképészt Párizsba szólítja a munkája. Ennek során hosszú évek után találkozik újra régi szerelmével, az újságírónő Sofiával. Az egykori szerelmesek között újra fellobban a régi szenvedély, és a páros felkerekedik, és vonattal, autóval és motorral keresztül-kasul beutazza Franciaországot. Az utazás során mindketten megtapasztalják a boldogság és szenvedély, valamint a bűntudat és a zavartság érzését. Maguk sem tudják, hogyan alakul kapcsolatuk a továbbiakban.

Stáblista:

Szereplők

Yves feleségének hangja
Ügynök
David hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
halaci 2013 febr. 25. - 07:45:41 Előzmény boreeester
Jé, pedig én úgy emlékeztem, hogy te csináltál hozzá fordítást! Igen, nagyon kellett hozzá mereszteni a fület (és nagyon értékeltem az iTunes feliratozását), de pont ezért volt annyira intim. Tényleg sokkal jobb a szinkron a vártnál, de szerintem egyszerûen nem merték felvállalni azt a suttogást, ami a filmet jellmezte.
boreeester 2013 febr. 24. - 15:50:37 Előzmény halaci
halaci: én sosem fordítottam le, szóval gyanítom, hogy nem használták fel :) mondjuk n nem láttam szinkronosan, de lehet, hogy annyira nem is vágyok rá. ami pedig a hangmérnököt illeti, az eredeti sem a legtökéletesebben hallható.. legalábbis a moziban nem lehetett valami jól hallani annak idején :)
halaci 2013 febr. 10. - 21:33:10
Szerencsére nem igazolódtak be a félelmeim a magyar szinkronnal, egészen jó lett. Néhol a hangmérnök játszhatott volna egy kicsit jobban a hangerõvel (volt, ahol szerintem túl hangos volt az eredeti suttogásaihoz képest), de ettõl eltekintve jó lett. Sikerült valakinek magyar feliratot csiholni az angol hanghoz vagy csak kiírja a tévé a lehetõséget, de nincs hozzá?

boreester: teljesen új a magyar szöveg vagy használtak a te fordításodból?
boreeester 2013 febr. 06. - 21:03:24
Csak kiegészítésképpen: az operatõr nem Mark volt, hanem teljesen Michael - mondjuk ez így érdekes is lett volna, tekintve, hogy mark a fõszereplõ a filmben :) Valamint a forgatókönyvet fõként Mark írta, Mike csak bele-bele írogatott.

Egyébként csak ajánlani tudom a filmet :)
webulon 2013 febr. 01. - 10:13:02
MAN and a WOMAN in love ,- s ennyi az egész de nem is kell jobban túlbonyolítani annélkül is van benne épp elég bonyodalom :-)
Mindez megspékelve fekete -fehérben francia ízzel tökéletes zenével a táj a hangulat s születik egy remek mozi .....

Aki volt már szerelmes az újra átélheti,megízlelheti vizuálisan az érzést amikor ha csak percekre -napokra is de milyen az mikor is érzi az egekig emelõ eufóriát ...,-akit még nem lõtt fenékbe cupidó az pedig talán képet-élményt kaphat arról milyen is lehet a Szerelem

Megvan itt minden szenvedély-birtoklás iránti vágy - kétély-szomorúság-nevetés ...
Ajánlom mindenkinek kivéve egy emberi csoportot ,-
szerelmi bánatban "szenvedõknek abszolút nem és nem " ) mert a film nekik egy önkínzás tessék az Önmazohizmust hanyagolni ..

Semmi spoiler de ahol ilyen zenék vannak az már nem lehet rossz tessék hallgatni

один
http://www.youtube.com/watch?v=83KR_UBWdPI
два
http://www.youtube.com/watch?v=OsYa6xGl7eg
9/10
g12laller 2013 jan. 31. - 19:25:46 9/10
Én pont ma néztem meg és nekem tetszett, szerintem egy jó film!! :)