Családi banda

Bakancslistához adom
Star Spangled Banners
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai filmdráma, 82 perc, 2013

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

20-as éveik elején a Banner testvérek - Mitchell, Desiree és Danny - hatalmas rocksztárok voltak, ám karrierjük csúcsán Desiree úgy döntött, otthagyja a bandát. Az együttesnek vége lett, ám most, tizenöt évvel később a testvérek anyja nagy terveket szövöget, hogy újra életre hívja az egykori rockzenekart, ezáltal pedig begyógyítsa a család egységén akkoriban keletkezett sebeket. De vajon képesek leszek a testvérek félretenni nézeteltéréseiket és újraegyesülni?

Stáblista:

Szereplők

Mitchell Banner
Desiree Banner
Johnny Banner
Rosalind Banner

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Sárosi Pálné 2018 szept. 02. - 15:49:33 Előzmény csvkata
Kösz az ismertertőt.......ha már a port.hu nem képes rá !
5/10
alien1976 2018 máj. 29. - 05:14:06 5/10
Az alapsztori jó, de mégis döcögött az egész. Az is lehet, hogy velem van a baj. Vártam benne jó zenéket, s nem kaptam. Pedig jól indult, hiszen egyik hősünk dalával indul a film. Aztán az egész elterelődik egy családi drámává, ahol mindenki haragszik valakire, s anyuci úgy kever, hogy azt még nézni is csoda. Sajnos a karakterek kidolgozottsága elnagyolt, nem ismerjük meg a testvéreket, s így a nagy családi dráma, szakítás sem jön át. Nem lehetett érezni, azt a megbántódást, amit közölni akartak. Mercedes R. kitünt a játékával, s még most is jól néz ki, le a kalappal előtte.
Ez a film kibírt volna még tíz percet, amiben belehetett volna mutatni múltat, akár egy - két koncertjelenettel. így ez elnagyolt, felületes lett.
A film vége meg úgy össze lett csapva, hogy az már csúnya volt. Belehett volna mutatni, hogy mi történik még velük.
Eos_1 2018 máj. 26. - 14:59:16 Előzmény csvkata
Köszönöm az ismertetőt, ha már az újság egy szór sem írt róla... (Y)
csvkata 2018 máj. 04. - 22:08:07
20-as éveik elején a Banner testvérek – Mitchell, Desiree és Danny – hatalmas rocksztárok voltak, ám karrierjük csúcsán Desiree úgy döntött, otthagyja a bandát. Az együttesnek vége lett, ám most, tizenöt évvel később a testvérek anyja nagy terveket szövöget, hogy újra életre hívja az egykori rockzenekart, ezáltal pedig begyógyítsa a család egységén akkoriban keletkezett sebeket. De vajon képesek leszek a testvérek félretenni nézeteltéréseiket és újraegyesülni?