Családi tótágas

Bakancslistához adom
Skipped Parts
amerikai filmdráma, 95 perc, 2000

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

1963: Lydia (Jennifer Jason Leigh), a kormányzói babérokra törő apja nyomására 14 éves fiával elköltözik Észak-Karolinából. A kényelmetlen és szókimondó kis család Wyomingban telepedik le, de a szigorú apa kezei odáig is elérnek. A fiú, Sam (Bug Hall) meglepődik, hogy ő maga a második, tényleg olvasni tudó ember a helyi gimnáziumban. A másik egy lány, Maurey (Mischa Barton), aki nem csak ezért érdeklődik Sam iránt. Együtt fedezik fel a nemiség rejtelmeit, miközben ketten olvasnak el egy regényt, elfelezve egymás között a részeket. Lydia tud kettejük kapcsolatáról, sőt mindent megpróbál érthetően elmagyarázni nekik. Csakhogy Maurey tényleg terhes lesz. Mit tehet egy lányanya egy kisvárosban? Lehet-e Samnek bármilyen helyes választása az ügyben?

Stáblista:

Szereplők

Lydia Callahan
Sam Callahan
Maurey Pierce
Képzeletbeli lány
Laurabel Pierce
Dothan Talbot
Caspar Callahan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Siliana 2008 máj. 25. - 14:06:46
Tud valaki valamit a filmrõl? Sehogy nem lelem
ktamail 2006 szept. 30. - 00:50:08
innen letölthetted:

<a target="_blank" href="http://www.meganova.org/details/280720.html" title="http://www.meganova.org/details/280720.html">www.meganova.org</a>

persz amerikai szinkron van, de lehet hozzá keresni feliratot is...
cicamano 2006 szept. 28. - 17:58:54
sziasztok.

Láttátok már ezt a filmet? nagyon jó. nekem nagyon tetszett amikor megnéztem pár éve. Azóta kerestem de sehol nem találom hogy letudnám tölteni. Ugyhogy most várom hogy egyszer hátha véletlenül leadják valahol mégegyszer.

Puszi mindenkinek Anita