Csalafinta Vénusz

Bakancslistához adom
Un homme par hasard
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott belga-francia vígjáték, 2003

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Ismerkedésük véletlen és felszínes játék volt. Egy vállalati ünnepségen Léa megkéri Yannt, a bárzongoristát, hogy stratégiai okokból játssza el a vőlegény szerepét. Az érzékenynek tűnő művészlélek rabul ejti Léat, ám igyekezetében, hogy meghódítsa a férfit, hibát hibára halmoz... Edouard Molinaro, az Őrült nők ketrece, a Heves jeges, vagy a Magas szőke+két szőke rendezője ezúttal a szív tévelygéseinek világába tesz kirándulást, sok humorral, megejtő kedvességgel.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Z 2007 szept. 15. - 23:19:17
Nem tekintettem nagy varakozassal a filmre, csak akartam valami konnyed kikapcsolodast. Ehhez kepest magaval ragadott a film bajossaga. Hogy nem volt kidolgozott? Hogy lecsaptak? Hogy nem volt mondanivalo, vagy az hibas volt? Igazabol engem nem erdekelt. Nagyon kedves volt a jellemabrazolas. Ugy latom a szineszno szerepe es jateka az egesz filmet elvitte a vallan. Engem az o alakitasa fogott meg ebben a filmben. Meg most is a hatasa alatt vagyok.
hedike 2007 jan. 14. - 14:41:50
igen.. a vége nagyon lecsapott volt.lehetett volna valami kerekebb befejezés is.
én ahogy az utóbbi idõben észrevettem, már egy ideje nem adják le az m1en a stáblistát,pedig jo lenne.csak ugy röviden egy-két szereplõ nevét mutatják,és annyi.
8/10
poszigaz 2007 jan. 14. - 07:25:16 8/10
A téma nagyon jó. Faber jellemábrázolása kicsit ködös, lehetne markánsabb. A forgatókönyv vége amatõr. Az emberben valami hiányérzet marad. Egy sikeres marketingszakember ha felmond, akkor mihez fog? Ha háziasszony lesz, hol az utalás rá? Visszamegy-e csillagásznak a csillagász? Valóban veszni hagynak egy jól kidolgozott projektet? Hol a munka díja? Mi a tanulság? Menjen mindenki Tibetbe?
Athelas 2007 jan. 13. - 23:34:44
szerintem csak nõknek ajánlom-elnézést ezért a szép magyar mondatért, álmos vagyok!:D
Athelas 2007 jan. 13. - 23:32:14
Aranyos, könnyed film volt, de szerintem csak nõknek ajánlom. A szeretem a francia filmeket, a két fõszereplõ meg különösen kedvencem, úgyhogy jó kikapcsolódás volt.
De az nem tetszett, hogy olyan hirtelen vége lett, a stáblistát már az m1-en sem szokás leadni?
hedike 2007 jan. 13. - 21:39:37
a fancia filmek egyébként is számomra jobbnak tûnnek mint a sok amerikai sablonfilm..
hedike 2007 jan. 13. - 21:38:46
egész jó film volt, tulajdonképen nem csalódtam benne,miután a leirás alapján ugydöntöttem h megnézem..
a szinésznõ pedig már a Csillagjegyek, ill a Csillagjegyek ura c sorozatokbol is ismerõs volt.amit anno néztem, ill nézek most is.