Csitt, gyermekem!

Bakancslistához adom
Hush Little Baby
kanadai filmdráma, 83 perc, 2007

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jamie két esztendővel ezelőtt, tragikus körülmények között veszítette el a kislányát. A kis Amanda vízbe fulladt. A fiatalasszony sokáig képtelen volt feldolgozni az elvesztését, ám most újra teherbe esett. Jamie és Peter ezért elhatározza, hogy az új babával másik városban kezdenek új életet. Ám Jamie számára minden zavaró a kisbaba születése óta. A szülés utáni depressziót csak tovább fokozza az Amanda halálával kapcsolatban érzett bűntudat. Vagy van valami szokatlan az újszülöttel kapcsolatban, amit rajta kívül senki nem képes észrevenni, vagy ésszerűen megmagyarázni?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
rajongólány 2010 júl. 29. - 17:07:38 Előzmény Borella
Igen, azzal a különbséggel, hogy ez azért gagyibb volt. Nekem kicsit öncélúnak tûnt a feszültségkeltés, nem tudtak mögé felépíteni egy folyamatot, ami során egyre több dolgot tudna meg a nézõ. Egyszerûen csak végigrettegtették velünk az egészet, aztán mikor elfogyott a filmtekercs, vége lett...
Kilyen 2010 júl. 29. - 03:12:48
Hát én ezt nem értettem a végén, most csak hallucinált vagy komoly volt?
Borella 2010 júl. 29. - 02:42:39
Még nem értem a film végére, de eddig kísértetiesen hasonlít a Rosemarie gyermekére, amit a 60-as években Polanski rendezett. Nincs új a nap alatt. A filmkészítõk is folyton folyvást visszanyúlnak a kalsszikusaikhoz.