Derült égből pornó

Bakancslistához adom
Hard
18 éven aluliak számára nem ajánlott francia vígjátéksorozat, 74 perc, 2008

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Sophie negyvenéves családanya. Békésnek és nyugodtnak hitt élete egyik pillanatról a másikra felborul, amikor tragikus körülmények között elveszíti a férjét. A fájdalmát tetézi, amikor rájön, hogy a férje hazudott neki, ugyanis a megboldogult eltitkolta, hogy cége valójában a pornóiparban utazik, egész pontosan pornófilmeket készít. Sophie kényszerű választás elé kerül: ha nem akar adósságokba keveredni és biztosítani szeretné gyermekeinek a mindennapi betevőt, kénytelen folytatni a férje munkáját.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
atisr 2010 dec. 12. - 12:30:47 4/10
Az itt elolvasott kritikák miatt néztem meg az elsõ részt, ezért éreztem szükségét, hogy én is megosszam a véleményem és reálisabb képet nyújtsak azoknak akik semmit nem tudnak a sorozatról. Alig egy órája néztem végig az elsõ részt és a félidõ elteltével már bármi képes volt elvonni a figyelmemet. Nagyon gyenge film, drámának és vígjátéknak is kevés. Persze aki képes nevetni olyan poénokon, hogy egy film címe a Fiúk a bányában hõmérõznek, annak biztosan tetszeni fog. A egész mozgatórugója a pornófilmezés, de nem képes hiteles képet festeni a témáról. Az a szörnyû érzés fogott el a film után, hogy ezt biztosan valami német stáb készítette, akiket saját hazájukban se hagytak érvényesülni.
10/10
marko7.7 2010 jan. 19. - 00:40:30 10/10
Ez egy belevaló 10 pontos.Sokat röhögtem rajta.Nem épp visszafogott embereknek való.A szituáció egyéni és egy kiválóan sikerült filmrõl van szó, cseppnyi romantikával fûszerezve(de csak ízlés szerint)
Végre látok egy jó francia filmet is, nem csak az a sok amcsi sablonmozi.
Kifejezetten ajánlom!!
cheerleader 2010 jan. 18. - 22:10:48
Nagyon szellemes, és végre tudok valamin "röhögni" egy jót:)
8/10
Crazy Horse 2009 okt. 30. - 13:05:42 8/10
Nagyon szórakoztató kis film (vagy minisorozat). Franciásan kedves, vicces, érzelmes, én helyenként szakadtam a röhögéstõl (SPOILER: pl. a filmcímeknél: Büdös ribanc 5, vagy a Fiúk a bányában hõmérõznek :DDD SPOILER VÉGE)
Ajánlom mindenkinek, aki nem teljesen elutasító a téma iránt.
Igazán érdekes az alap szituáció, aranyos, ahogy a fõszereplõ nõ zavarban van a cégirányítást illetõen :)
A 18-as besorolást viszont túlzásnak tartom, semmi hardcore jelenet nincs benne, bõven elég lenne a 16 is.