Dönts vagy meghalsz!

Bakancslistához adom
Do Or Die
dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Ha az életed múlna egy villámgyors döntésen a helyes megoldást választanád? A Nat Geo lélegzetelállító sorozata megmutatja, hogy mit tegyél, és mit ne, ha életben akarsz maradni a kritikus pillanatban.

A túlélők és szemtanúk aprólékosan kielemzett és a döntő pillanatban megállított felvételei segítségével tedd te is próbára túlélési ösztöneidet!

Az élet olykor végzetesen felgyorsul. Elég egy mérgeskígyó-marás, egy váratlan cunami, egy ejtőernyős baki vagy akár egy beragadt gázpedál, és az ember élete legfontosabb és leggyorsabb döntésének meghozására kényszerül. A sorozat amatőr videóin a főszereplők jól vagy rosszul már döntöttek; de te a három felkínált opció közül melyiket választanád?

Az epizódokban olyan emberek történeteivel ismerkedünk meg, akik váratlanul elkeserítő, sőt életveszélyes helyzetbe kerültek, s így egyetlen esélyük maradt a túlélésre: ha a rendelkezésükre álló néhány másodperc alatt megtalálják az egyetlen kivezető utat a slamasztikából. Az amatőr felvételeknek és az azokat kiegészítő látványos számítógépes grafikáknak köszönhetően az első sorból nézzük végig a drámai történéseket de mielőtt kiderülne, hogy a hőseink életben maradtak-e, lehetőségünk nyílik rá, hogy magunk is leteszteljük túlélési ösztöneinket: három lehetőségből választhatunk, melyek közül kettő a biztos halált jelenti?

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2014 jún. 29. - 21:17:49
Mit tegyünk, ha egy meteor felrobban a fejünk felett? Mivel ez gyakran megesik, nagyon jó, hogy ezzel is foglalkozik már végre egy mûsor :D
10/10
idõjós1010 2014 jún. 17. - 21:57:43 10/10
Egy komoly baj van vele, ami már rendesen idegesít is, hogy duplán teszik fel a kérdést, és mondják el a válaszlehetõségeket. Szituációleírás után egyszer, aztán jön még rá némi esélylatolgató bölcsesség, és utána még egyszer a kérdés. Szarul van megszerkesztve. Idõhúzásnak jó csak. Viszont a mûsor alapjaiban továbbra is jó szerintem.
10/10
idõjós1010 2014 jún. 02. - 18:33:55 10/10
Méltánytalanul alul lett értékelve a mûsor. Ennél azért sokkal jobb. Szerintem elgondolkodtató, interaktív, és tanít is.