Életművész

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott reality műsor, 52 perc, 2013

Értékelés:

88 szavazatból
Szerinted?

A sorozatból kiderül a recept az élet élvezetéhez. Az Életművész felforgatja maga körül a világot - a világ pedig az Életművész életét. Mert bármi is várjon rá kalandjai során, az Életművész semmire sem mondhat nemet, közben pedig rengeteget tudhatunk meg közös kincseinkről, kultúránkról - egymásról.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD 2021 jan. 10. - 01:26:56 1/10
NE.... Nagy Ervin, a puddingface ripacs. Kit ērdekel?!?
Greeneyed Lady 2017 júl. 19. - 14:24:08
Jellemzõ a még a \"közszolgálati\" mûsorszerkesztés lelketlenségére is, hogy pont akkorra tudták adásba tenni a Duna Worldön a Trill Zsoltot bemutató portréfilmet, amikor a Duna tévében épp a fõszereplésével készült Bunkerfilm ment. Ha egymás után adják, az O.K. - de így?...
LajtaJ 2015 dec. 25. - 04:59:55 Előzmény napraforgó
A filmben szereplõ Gáll Levente a csíkmadarasi Gáll Levente...
lancelot28 2015 ápr. 28. - 00:10:32
A mai mûsor (Dolák Sali Róberttel) tetszett.
napraforgó 2014 okt. 04. - 07:28:24
Én ebbe a mûsorsorozatba csak belenéztem itt-ott, de nem-nagyon nyerte meg a tetszésem. Nem igazán érdekel, hogy egy-egy mûvész hogyan old meg kitalált feladatokat a kamera elõtt úgy este 10-kor.
Aztán egyszer véletlenül belebotlottam a Gál/Gáll Leventével készült mûsor pár percébe. Sajnos nem tudom, hogy egy, vagy két l, mert a net írja így is, meg úgy is....
Ennek a fiatalembernek az ízes beszéde - hát már a Gasztoangyalban is megfogott (most tudatosult, hogy ott is õt láttam az Erdély c. háromrészes sorozatban...), meg az életszeretete, a természethez és természetességhez való vonzódása. Na szóval ez a mûsor mindenhogy kilógott az Életmûvész mûvi mûsorai közül, mert ez az ember minden porcikájában terméaszetes és bizony nem úgy "dolgozik", ahogy a korábban meghívott színészek, akik valahogy eljátszották a rájuk osztott szerepeket...
A kérdésem az lenne, hogy ez az a Gáll Levente, akié a csíkmadarasi Malom-panzió tulajdonosa, na és mellesleg a kolozsvári egyetem tanársegédje?
Én ezt a fiatalembert már a Gasztoangyal 3 erdélyi részében láttam és már akkor is nagyon tetszett az ízes beszéde, meg az a honszeretet, ahogy mutogatta Erdély különbözõ részeit, a régi magyar határt a hegygerinceken. Gyönyörû volt, én akárhányszor meg tudnám nézni ezeket a mûsorokat.
Remélem a neten is elérhetõk, ha valaki tudja hol, megköszönööm.
10/10
bokor5 2014 máj. 03. - 16:05:32 10/10
hát az elõ rész kifejezetten egy leszbi flört volt!
1/10
521478963 2014 márc. 01. - 16:05:50 1/10
Egy ismétlésben Rákóczi Feri épp mozarellát készít. Olyan izgalmas, amikor kiderül, hogy a mûsorvezetõk mindenhez (vagy semmihez sem?) értenek...
1/10
antaresz 2013 dec. 13. - 22:05:24 1/10
mint az oviban..kb . ez a szint
nmarci 2013 nov. 16. - 14:50:38
Szerintem mindig is Eszter volt a mûsorvezetõ...
Kifejezetten ötletes a mûsor, és épp attól jó, hogy különféle karaktereket válogattak össze. Nagy Ervint sajnos nem sikerült megkedvelnem, sõt, Rákóczi Ferit is csak a rádióban kedveltem (elõtte), ellenben Pindroch Csaba, Szarvas Józsi vagy Gáll Levente nagyon pozitív csalódás volt, a Sárfalvi Péterrõl szóló epizódok pedig abszolút a 10/10-es kategóriába tartoznak. Talán mert õ nem színész, mint sok más szereplõ, és ezért sokkal természetesebb volt. És érdekes volt látni, hogy míg a készítõk minden ötlete sikert arat, nála ez nem volt garantált, vele izgultam végig.
1/10
521478963 2013 nov. 09. - 16:05:48 1/10
A 3. részbe kapcsolódtam be, Nagy Ervin szerepel, most a csillagászokhoz ment el, az éjszakába...ugye, a hangosztály borzalmas, alig érteni mirõl beszélnek. Kavicsokat dobált fel az ablakba, mert a csengõt nem hallották...ezek az ötletek, meg az a rossz szöveg, amit a szájába adtak, tényleg olyan marcsis...
10/10
szabokaa 2013 okt. 20. - 09:07:35 10/10
Nagyon tetszik a sorozat, odakötött a tv elé. Földes Esztit nagyon megkedveltem, annyira magát adja.Egyszerre vidám, érzékeny és komoly, helytõl, alkalomtól, támától függõen. Remélem még sok hasonló rész lesz Esztivel és a vidámságával!


Egy két lehúzó hozzászólónak: itt is bebizonyosodott, hogy rengeteg beszûkült ember van, akinek se gyerekszobája, se élete nem volt... Ízlések és pofonk, nem kell nézni akinek nem tetszik, de egy-két komment szánalmas kategória...
_levi_ 2013 okt. 05. - 00:10:59
Sziasztok,Levi vagyok..

Mar sok musort neztem,kerestem a Port.hu-n,de meg sohasem ereztem kesztetest hogy valamelyikhez is hozzaszoljak! Talan azert,mert ha nem tetszik valami,elkapcsolok..
De ez a musor,csdalatos volt..,es vettem a faradsagot a regisztralashoz,hogy ezt leirjam!
Egy minden tekintetben,tokeletes uriember (akit ugye itt ismertem meg mint ember) es egy csodalatos csinos no,szerepel benne,akik elkalandoznak minket a legcsodalatosabb helyekre,-mint palinkafozde!
A legcsodalatosabb az egeszben,megis a rendezes,az ahogy a nezot magaval ragadja es el nem engedi a film vegeig!
En mindenkeppen koszonom az elmenyt,az ilyen szereny penteki napon,ez csodas volt!
far vik 2013 okt. 04. - 21:56:27
Szarvas Józsi rokonszenves. Egy bajom azért van: bizonyosan nagyon "söngájszt" vagyok, de a megölésre szánt állattal/ról való viccelõdés nekem "törvényt sért".
10/10
Thewinz 2013 júl. 04. - 07:18:13 10/10 Előzmény Fülöp86
Savanyú Józsi,szarul esik ha valaki felszabadultan,vidáman csinál mûsort ???
Esztinek a szakmája Színész,sztem nem játsza túl magát,ennyi kell egy sikeres mûsorhoz,az hogy dobálja magát sztem még cuki is :))
De a Borbás Marcsiból télleg picit sok :hanyas
Fülöp86 2013 júl. 02. - 23:42:59 Előzmény -csengõzoli--
Az "olcsó pornó" az amikor valami olyannal akarnak rádumálni valamire, aminek valójában semmi köze nincs a kínált termékhez. Például amikor a sör reklámokba nagymellû nõket raknak, vagy amikor egy mûsort csinálnak a magyarországi nevezetességekrõl mégis úgy csalogatják az embert a képernyõ elé, hogy "gyere nézd meg milyen szép országunk van és mellesleg mutogatunk egy jó nõt is neked, hogy ne unatkozz közben ;)"

Lehet, hogy tényleg jobb, hogy nem Borbás Marcsi vezet mindent, de egy kis természetességet akkor is tanulhatnának tõle.
-csengõzoli-- 2013 júl. 02. - 14:26:31 Előzmény Fülöp86
Nagy Ervin erõltetettségében szerintem is igazad van.
Annyira mû az a fickó...
Földes Eszter viszont hibátlan választás volt.
Jópofa, fiatalos, intelligens és helyes, kell ennél több?
Nem tudom neked azon mi a "pornó", hogy olykor egy jelenetben bringázás közben kivillan a combja, de elég szomorú gyerekkorod lehetett,ha ezen kiakadsz és pornót emlegetsz.
Valószínûleg strandra se vittek soha.

A megrendezettség valóban látszik olykor,de ezzel szerintem nem tudnak mit kezdeni, lévén,hogy ez nem egy trash reality a Balatonpartra kiengedett sültbolondokkal, akiknek csak kell mondani: "hányjatok, b@sszatok orrvérzésig".
Borbás Marcsihoz nekem is lenne egy kérésem, ezt kivételesen ne õ vezesse ! :D
Kezdem megkedvelni a fõzõs mûsorában, de kell pár olyan mûsor is,amit nem õ vezet. :D
egy_nezo 2013 júl. 02. - 13:32:42
Sajnos, én errõl a mûsorról semmi jót nem tudok írni. Koncepciótlannak, felszínesnek tartom, ugrálnak helyszínrõl helyszínre, mindenbe egy kicsit belekóstolnak. Pedig nem biztos, hogy egy mûsor attól lesz több, ha mindent belezsúfolnak. Annyi a mûsorban a felszínes információ, hogy az ember csak kapkodja a fejét. A mûsorvezetõ komolytalan ugra-bugra, tini lányra emlékeztet.
Lehet, hogy igényes mûsorokra kisebb az igény, de a TV nevelõ hatású. Kérdés, mi a cél? Nevelni akarnak vagy butítani.(??)
Fülöp86 2013 jún. 13. - 09:52:29
Nem szokásom negatív véleményt írni, de ez a mûsor annyiradeannyira jó lehetne és mégsem az.
Két fõ oka van neki:
1. Az elején a Nagy Ervin volt az állandó szereplõ, ami egy katasztrófa volt. Egyetlen hiteles mondata nem volt az egész mûsorban, amit el lehetett hinni neki. Aztán gondolom nem csak én nem láttam így, mert a folytatásban ugye lecserélték és Földes Eszter lett az állandó házigazda, ami nagyon jó volt, egészen addig míg az egész mûsor nem arról kezdett szólni, hogyan mutassuk mindenféle erotikus pózban a hölgyet. Oké, hogy kellemes látvány, de könyörgöm ne ilyen olcsó pornóval csalogassák már az embert a tévé elé.

2. A második még nagyobb hiba, ami az új mûsorvezetõvel sem változott semmit, az a megrendezés. Én elhiszem, hogy nagy részt a Gasztroangyal is megrendezett jelenetekbõl áll, de ott vannak spontán történések és a megjátszott jelenetek sem hatnak olyan mûnek. Itt ha az egyik szereplõ átmegy egy ajtón HÁROM különbözõ kameraállásból láthatjuk legalább puff vége is a hitelességnek. Ha meg már megírt dialógusokkal dolgoznak legalább írják meg jól, és legfõképp próbálják meg jól eljátszani.

És lehetõleg ne ilyen Rákoczi meg gianni szerû sznob senkiházik legyenek a vendégek, mert így az egész mûsor csak a sznob semmirebalóknak szól.

Persze a szép kameramunka és igényes zene választások miatt én is megnézem a mûsort ha épp ráérek, de könyörgöm ha már Borbás Marcsi ötlete az egész, miért nem csap már oda az asztalra? Vagy vegye át a mûsorvezetést és akkor mindenki boldog lesz.
Remélem egyszer még teljesen élvezhetõ lesz ez a sorozat!
Talavera 2013 jún. 06. - 22:21:51 Előzmény Talavera
Nem lökött Eszti, csak jókedvû és fiatal,láttam egy másik mûsorban:)
Talavera 2013 máj. 29. - 22:01:47
Kellemesen meglepõdtem, hogy Pindroch Csaba milyen jó fej pedig nem kedveltem. Ez a második rész vele és a drága helyes Juhász Árpáddal kimondottan szórakoztató és tanulságos volt. Esztirõl meg nem tudom eldönteni, hogy lökött-e egy kicsit?
Összes hozzászólás