Emilie Richards - Vágyakozás Új Zélandra

Bakancslistához adom
Sehnsucht nach Neuseeland
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 90 perc, 2009

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A New York-i könyvkiadó-vállalkozó, Paige Duvall elutazik Új-Zélandra, hogy átvegye a rejtélyes örökségét.

Rögtön, a megérkezése után megismerkedik a vonzó külsejű birkatenyésztő farmerrel, Adam Learyvel. A közjegyzőtől, Nolan Daviestől megtudja Paige, hogy egy bizonyos James Abott tekintélyes méretű földterületet hagyott rá örökül.

Paige számára öröm, amikor a terület iránt az egyik érdeklődő máris egymillió dollárt kínál a birtokért. A szállodalánc tulajdonosa, Steven Armstrong a területre egy exkluzív hotelt -, a hozzátartozó wellness építményekkel - kíván építtetni. Így Paige egy csapásra lerendezné az örökségét és már a rákövetkező nap vissza is repülhetne New Yorkba.

Egy kérdés azonban nem hagyja nyugodni; ki lehetett az a bizonyos James Abott? Paige értékesítési szándéka Adam Leary heves ellenállásába ütközik, aki a fiával Jake-kel és annak nagyanyjával, Nannával egy közelben fekvő farmon él.

Paige úgy dönt az éjszakát Abott régi házában tölti, és nyomába ered annak az embernek, akinek ezt a szokatlan örökséget köszönheti. Eleinte semmilyen magyarázatot, összefüggést sem talál a dologra, míg Adam és Nanna nem közli Paige-el, hogy James Abott az ő vér szerinti apja. Paige egészen összezavarodott, úgy érzi anyja őt becsapta.

Amikor Adam megmutatja neki a messze elterülő birtokot, a gejzírjeivel és hőforrásaival, Paige-et egészen elbűvöli a táj misztikus szépsége.

Adam és a nő egy romantikus éjszakát tölt el, kint a szabadban, a csillagos ég alatt. Paige ugyan New Yorkot mindig is az otthonának tekintette, de most erős kötődést érez Új-Zéland iránt. Világos lesz számára, hogy a szállodaprojekt a birtok eredeti szépségét mindörökre tönkretenné, és egyre távolabb kerül a földbirtok eladásának gondolatától.

Viszont az Adam iránt egyre növekvő szerelme veszélybe kerül, amikor felbukkan Adam felesége, Sheila.

Sheila Adamot és Jake-et néhány hónapja elhagyta és most visszaköveteli a helyét a családban. Paige hirtelen már nem is tudja, valójában ő hova is tartozik. Ugyanis épp ekkor kap egy igen vonzó, jól jövedelmező ajánlatot egy nagy New York-i kiadóháztól…

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Huncut2012 2018 dec. 21. - 20:23:10
Paige Duvall valójában nem vágyik Új-Zélandra, mégis oda kell mennie, hogy megkapja fura örökségét. Paige a szigeten nyomába ered annak a férfinak, akinek az örökséget köszönheti. Eközben családi titokra derül fény.